Varför ta ut stressen på de man älskar?

tisdag 14 mars 2017 - 06:00 | 0 Kommentarer

EDIT!! Intervjun med Radio VEGA sänds  I MORGON, ONSDAG 15.3   mellan 13-15. Jag återkommer om exakt tid. :) 

 

Jag har ju skrivit om en intervju nu ett par dar, men inte lyckats komma till kritan vad den handlar om. Eller handlade om, för den gjorde jag igår.


Idag kommer en intervju sändas i Radio Vega med mig, där jag pratar om husbygget och hur jag och sambon egentligen kom på att vi skulle bygga hus. 

Intervjun borde dyka upp mellan 13-15 idag, men jag hör av mig närmre om exakt tid, när jag får reda på det.

 

I framtiden kommer även fler intervjuer göras, och som det ser ut så kommer yle-bilen att köra in på vår gård en gång i månaden för att fråga mig och sambon några frågor under tiden vi bygger på huset.

För ja! Framöver kommer även sambon, kärleken, vara med i intervjuerna. Det blir så roligt. Som jag sa i intervjun, om det kommer med, så är vi ett team, och det blir kul att få informera för alla vega-lyssnare hur det går för vårt bygge.

 

16107357 10154623941298880 7012988177120325703 o2

 

Fick massor av frågor, som jag försökte svara på så vettigt som möjligt utan att skoja bort det mesta. Den ena handlade om man går varandra på nerverna (eller nåt liknande), speciellt under byggtiden, och jag vill som förlänga mitt svar i text.

 

 

Fredrik är den person som jag känner mig mest trygg med. Han är kärlek från topp till tå, känner mig in och ut och vi kompletterar varandra perfekt. Vi har riktigt roligt tillsammans och är på samma nivå och vill samma saker i livet.

 

När man älskar någon riktigt fullt ut så vill man inte vara elak mot personen. För om det tar ont i en själv att tänka någon skulle vara dum mot den man tycker om, varför skulle man då vara den som själv är dum?

Kanske är det så att många är idag stressade, och då är det lättast att ta ut det på den/de som är närmast en. Och det är tråkigt, för det är så fel. (inte att man är stressad, för det är typ alla, men att man tar ut det på de närmsta. De som inte har en aning om hur ens dag har varit, utan bara se en sur och tråkig när man kommer hem muttrandes från arbetet.)

Det är ju hos de man känner sig mest trygg, som man borde finna energi och ork. Som man ska kunna prata med, för att lätta på hjärtat.

 

 

Så nej, vi går inte varandra på nerverna. Vi behandlar varandra med respekt och är ett team som arbetar mot samma mål. Är något tungt, känner vi tillit för varandra att berätta det, så man kan finna energi hos varandra och få lite avlastning. Prata om det positiva i livet. Prata om framtiden som är vår.

Det här är vår gemensamma dröm och jag är varje evigaste dag och sekund tacksam och lyckligt att jag får uppleva detta med kärleken i mitt liv.

 

 

Igår efter att ha stått utomhus i nio timmar, fått ryggvärk och var redo att fara hem, 

var det riktigt mysigt att bara krama om Fredrik mitt på tomten och känna kärlek. 

 

 

Hoppas ni alla får en underbar dag. Möter du motgångar, försök att:

1. Stäng inte in dina känslor, men...

2. Var snäll mot de du älskar och som älskar och accepterar dig tillbaka. 

3. En kram är ett av det bästa som finns.

 

 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.