bloggheader6

Vargen kommer

Skrivet av Caroline Eriksson 31.03.2017 | 1 Kommentarer

Aldrig förr har jag kollat väderlekssidor så ofta som jag gjort denna höst och vinter. Det känns lite som att spela på lotto när jag slår in fmi.fi på datorn, för att se resultatet för Petalax by.

Ibland vinner man, oftast småsummor. Vilket betyder att man fortsätter att spela, tills den där huvudvinsten är vid ens fötter.

 

I måndags och tisdags, de dagar jag arbetade utomhus på tomten, vann jag. Det var lovat skitväder med snöblandat regn, men istället strålande solen starkt och höll en varm båda dagarna. Det var så fint, att varje väderleksrapport som lovat snö, viftade jag bort.

Lite som med ”vargen kommer”. Till sist tror man inte på något FMI säger, och lever på hoppet att det ska bli sommar och sol nu.

Och det trodde jag verkligen. Speciellt när jag lyckats få ett par fräknar på näsan.

 

Igår pratade många om snön som skulle falla under natten. Jag såg på den bara asfalten och blåa himlen å ba: ”NÄÄÄÄ, he blir no bra väder”.

Tji fick jag. Vaknade upp till ett vitt vinterlandskap, och jag har som verkligen inte tid med snö nu. 

 

 

Var är ni, min  hemliga  klubb  som ba vill ha sommar och sol?

Passligt till fredagen så tycker jag vi tar och dansar en ordentligt soldans som får snön att försvinna. 

 

resizedimage800533 IMG 2494

 

Det här får bli bilden jag visar vid varje takatalvi.

 

Kommentarer

  • Gunmari 31/03/2017 8:13am (6 år sen)

    Jag är här :)! Vi får nog snart hålla ett krismöte om detta fortsätter! Jag lovar att jag skall dra till med en soldans idag så kanske det ordnar sig! Kram!

Skriv en kommentar