bloggheader6

Världens finaste 1 års fotografering.

Skrivet av Caroline Eriksson 07.12.2020 | 0 Kommentarer

När jag var gravid så fick jag föreviga graviditeten på bild, och känna mig vackrast under hela graviditeten, tack vare att jag hade Cecilia Calrén att fotografera mig. Om det är något jag skulle rekommendera gravida kvinnor så är det att se till att unna sig en gravidfotografering. Trots att jag inte mådde så bra då, så har jag idag vackra bilder att minnas tillbaka till. Jag kände mig trots allt relativt bekväm i min gravida kropp, och jag älskade att känna Novas sparkar, och det är det jag tänker tillbaka till idag när jag ser tillbaka på mina gravidbilder. Längtan och kärleken för det ofödda barnet.

 

Gravidfotografering 1

Gravidfotografering 2

 

När Nova var nio dagar ung så fick vi hembesök av Cecilia, och vi hade en nyföddfotografering här hemma. Som de nyfödda föräldrar vi var, trötta (är förvisso det än, hehe) och nya på allt, så fick hon oss att känna oss trygga med fotograferingen. 

Novas bilder från nyföddfotograferingen är så värdefulla, och än idag ser jag tillbaka till dem med värme i hjärta. 

Så tacksam även att Cecilia fick oss att ta ett familjefoto, för trots att jag då hade hög feber och livmoderinfektion (upptäcktes senare samma kväll), så är den bilden så fin och varm.

 

Nyföddfotografering Nova Liv

 

För att sluta cirkeln, så att säga, så var det en självklarhet att Cecilia skulle fotografera Novas 1 års bilder. Hon fotograferade mig som gravid, Nova som nyfödd, såklart hon skulle fota ettårsbilderna då. 

Förutom att jag gillar stilen på Cecilias bilder, så är hon även så duktig med att få både barn och vuxna att känna sig trygga, och det syns på bilderna.

 

För ett par veckor sen besökte vi hennes studio i hjärtat av Jakobstad, och resultatet blev så många fina bilder av vår älskade Nova Liv. Här är några av alla bilder. Jag är så oerhört tacksam och glad för alla bilder.

 

DSC3416webb

DSC3346webbDSC3356webbDSC3384webb

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar