Veckan i (instagram) bilder.

söndag 19 mars 2017 - 22:16 | 0 Kommentarer

Snart är det dags för mig att tacka för denna vecka, för att somna för att vakna upp till en riktigt spännande en. För nästa vecka och alla veckor framöver blir ba roliga nu. Inte för att jag har haft så tråkigt före heller, för den delen.

 

Skarmavbild 2017 03 19 kl. 22.00.00

 

Veckan började med radiointervju med Radio Vega, och jag hann före köpa korv och en kniv. Hade aldrig känt mig så finsk som i den stunden. Det var tydligen vinter även i början av veckan, eftersom sambon slungade och skrapade bort snö från tomten. Tack och lov verkar det ha blivit vår nu under dessa dagar, att det nu ba är fint väder och behaglig mark att vara på.

 

Fantomen började dock med ett konstigt beteende och började gömma sig bakom gardiner och dörrar för att ropa av sig lite. 

 

1200

 

Mr Fantomen är alltid en höjdare att ta bild av, eftersom han är mysig och fin. Speciellt i sin vinterpäls som sakta men säkert blir sommarpäls nu.

Till höger ser du en print screen av en film jag la upp på instragram, från då det arbetades på tomten. Jag har nu vant mig att arbeta morgonskift för att sedan åka vidare till tomten. I höstas då denna häftiga resa började, var jag inte lika van och blev supertrött. 

 

Nu känns det okej och är ba energigivande att se alla framsteg. I morgon bitti får ni läsa om mer framsteg. :) 

 

Skarmavbild 2017 03 19 kl. 22.01.22

 

Fantomen fortsatte med sitt konstiga beteende, och jag har fått mysa med inte bara en.. utan TVÅ BEBISAR denna vecka. I fredags kramades jag med barnet du ser på bild, och idag fick jag kramas med ett till litet barn som hade massor av hår på huvudet och två tänder. 

Jag är tacksam för att så många i vår närhet har bebisar man kan mysa med.

 

De här bilderna visar dock inte hela min vecka, eftersom jag inte tar bild av precis allt. Men det är min instagram-vecka.

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.