blogghedaear

Veckans horoskop, vecka 22

Skrivet av Caroline Eriksson 28.05.2018 | 3 Kommentarer

Förra veckan gjorde jag ett litet experiment, som blev mycket uppskattat, vilket innebär att "Veckans horoskop" fortsätter även denna vecka här på bloggen. Med hjälp av oraklekort har jag dragit ett kort för varje stjärntecken. Som vanligt spår jag inte fram någon miljonvinst, isåfall hade jag betalat av huslånet för evigheter sen. Men det man kan finna är styrka och ledord att ta till sig. 

 

Ta allt med en nypa salt, skriv gärna en kommentar om du läste något du behövde just nu och meddela om du vill ha fler horoskop här på bloggen.

 

vadur2

Väduren 21 mars – 19 april

 

Väduren (Positive Expectations)

Du har arbetat och gett av din tid och energi till ett projekt, drömmar och mål, och börjar nu tappa tålamodet. När ska något egentligen hända?

Den här veckan ska du påminnas om att du är så nära det ditt hjärta längtar och väntar på, så ge inte upp fem minuter innan mirakel sker. För även om det tar längre för dina manifestationer att bli verkligen, än du hade tänkt, så är de på väg. Känn dig trygg och lita på att allt gott är på väg till dig.

 

oxen2

Oxen 20 april – 20 maj

 

Oxen (New Opportunity)

Även om måndagar brukar vara en dag och ny start för nya möjligheter, så lyser det bara om nya möjligheter om Oxen.

Endera i form av nytt arbete, ny bostad, ny vänskap och nya möjligheter att gå vidare i ditt liv. Det kan även innebära att du kommer att ge upp något, bara för att få något större och bättre tillbaka. Du vet, let go, let god.

När du inser vad denna möjlighet är så gäller det att lyssna till ditt hjärta och göra det som känns bra. För du är redo.

 

tvillingarna2

Tvillingarna 21 maj – 21 juni

 

Tvillingarna (Peace of Mind)

Som det kan bli ibland, så blev det lite väl mycket av allt på en och samma gång. Även om det är mycket roligt som kan hända i ens liv, så tar även det roliga energi av en, och ibland är det helt okej att finna en frid i att stanna upp och vara sann mot sig själv.

Undvik negativitet, omge dig med naturen och säg ”nej” när du känner att du behöver det. Ät gott, sov tillräckligt och ha en fridfull vecka.

 

kraftan2

Kräftan 22 juni – 22 juli

 

Kräftan (Rise above Problems)

När man är mitt i något, så kan det vara svårt att ta distans och se sin situation från en annan synvinkel och högre höjder. Istället fångas man snabbt in i allt som ett spindelnät och det enda som upptar ens tankeverksamhet är det problem man försöker lösa.

Istället för att försöka arbeta mer med det problem du nu har, så kan det vara bra att släppa taget lite. Speciellt om du inte kommer någonvart och bara står på ett och samma ställe. När du ger dig mer distans och tid för annat, så löser sig det andra samtidigt.

 

lejonet2

Lejonet 23 juli – 22 augusti

 

Lejonet (Be Honest with Yourself)

Känner du dig fast? Trött? Arg? Irriterad? Alla dessa känslor är resultat av att vi inte varit ärliga med oss själva. Kanske du känner att du inte är värd att vara sann mot, älskad eller att du behöver leva upp till andras förväntningar om dig.

Det här kortet vill inte att du ska göra radikala förändringar i ditt liv. Men kortet vill att du ska vara ärlig mot dig själv.

Lev i kärlek.

 

jungfrun2

Jungfrun 23 augusti – 22 september

 

Jungfrun (Look Inside Yourself)

En av de vanligaste tankefällorna vi kan falla in i är att vi tänker ”om” istället för att se det vi har nu. Hur ofta tänker man inte att ”Jag vore gladare om jag hade ett nytt jobb / en partner / ett finare hem / finare kläder” (valfri önskan).

Och vad händer när vi får det där nya jobbet eller nya tröjan? Jo, glädjen infinner sig, men endast en kort stund.

Lösningen till denna känsla är något helt annat än att införa något nytt i livet.

Istället för att leta efter lyckan utifrån, finn den inom dig. För du har redan all den kraft och kärlek du söker.

 

vagen2

Vågen 23 september – 22 oktober

 

Vågen (Honoring Your True Feelings)

Vi människor talar, även om vi inte yttrar ord. Vår själ, hjärta och hjärna kommunicerar med oss genom att göra det ganska tydligt för oss hur vi mår och vad som är rätt för oss. Det kan te sig med magkänslan som visar vartåt vi är på väg och hur vi känner för det. Kroppen kan reagera på olika sätt till situationer,
och den här veckan är det viktigt att inte bara lägga märke till hur vår kropp kommunicerar med vårt sinne, utan även lyssna till oss själva. 

Ignorera inte det du vet är rätt i hjärtat, och det som kroppen försöker säga till dig, utan lyssna och gör det som är rätt för dig. Känns allt ändå oklart? Skriv ner din tankar och känslor för att få mer distans och se allt lite klarare.

 

skorpionen2

Skorpionen 23 oktober – 21 november

 

Skorpionen (Raising Your Standards)

Innerst inne så vet du vilket typ av liv du vill leva, och hur du som människa vill vara. Ändå intalar du dig att du inte ”skulle ha råd med något, kunna förtjäna den lycka eller nå dina drömmar”: trots att du vet att det inte stämmer. Det är osäkerheter och jantelagen som talar de gånger, och denna vecka ska du tillåta dig en gnutta självsäkerhet och att du är värd precis allt gott som kommer din väg.

Omfamna kärleken och dig själv.

 

skytten2

Skytten 22 november – 21 december

 

Skytten (Feeling Safe)

Ibland kan vi människor ha svårt att se skillnad på känslor och tankar, och vad som är verklighet eller våra egna rädslor. Kom ihåg att ingen kan nå dig eller skada dig utan din egen tillåtelse. Du är värd att känna dig trygg och älskad, och att de du omger dig med ska vilja dig väl.

Det är helt okej att släppa taget om det som skadar dig, för när en dörr stängs öppnas en annan.

 

stenbocken2

Stenbocken 22 december – 19 januari

 

Stenbocken (Breaking Free)

Ibland kan vi känna oss fångna i en situation där vi inte själva har makten. Kanske tar vi på oss rollen som den som ska rädda allt och alla, och glömmer bort oss själva och våra egna behov. Även om du är, och alltid har varit, den som alltid sett till alla andras behov och satt andra på första plats, så är det dags att du nu tar dig själv på första plats.

När du tar hand om och älskar dig själv, så smittar det samtidigt av sig till andra.

 

vattumannen3

Vattumannen 20 januari – 18 februari

 

Vattumannen (Inner Child)

På samma sätt som vi ska möta barn med kärlek, tålamod och lyssna till dem, så ska vi även ta hand om oss själv på samma sätt. Vårda ditt inre barn genom att se till alla behov du behöver för att känna dig tillfredsställd med tillvaron och trygg. Ta dig tiden att släppa loss lite, utan att bry dig om vad andra tycker eller tänker. Se dig med ögonen av dem som älskar dig, vare sig det är din partner, förälder eller djur: du räcker till precis som du är.

 

fiskarna2

Fiskarna 19 februari – 20 mars

 

Fiskarna (Parenting and Children)

Det här kortet vill att vi ska vårda våra relationer med vår familj, som trots allt är ett av de få band som kan vara så starka. Samtidigt lika besvärliga. För medans vi kan välja våra vänner, så är familjen något vi inte riktigt har kunnat välja på samma sätt.

Och relationer är inte alltid så lätta att ha att göra med.

 

Men vare sig det handlar om en vänskapsrelation eller familjerelation, så vill detta kort att du denna vecka ska andas och känna dig trygg i att ta kontakt med de nära och kära, trots att det kan ha varit komplicerat. Att möta dina känslor för en viss person, möta varandra på vägen, kommunicera och reda ut missförstånd, för att inte fasta i en ond cirkel av ilska och känslan av att vara missförstådd.

Lev i kärlek, men tillåt ingen att skada dig.

 

 

Hoppas ni får en underbar vecka.
Kom ihåg att du är värdefull och älskvärd.

Kommentarer

 • Anna 28/05/2018 10:19am (3 år sen)

  Tack för veckans horoskop!
  Något att fundera över för min del denna vecka.
  Ser framemot följande horoskop :)

 • Sandra Neuman 28/05/2018 10:49pm (3 år sen)

  Det är nice med horoskop! Eller något att tänka på under veckan :) Just den här veckan kan jag inte blogga om mitt horoskop och vad det innebär för mig (lite för hemligt ännu), men jag ska försöka få det att passa ihop någon gång :)

 • Karin Jonsson 29/05/2018 11:59pm (3 år sen)

  Tack snälla underbara du ? Det stämmer in så bra mitt Oxen.
  Hoppas att du har det underbart och njuter av livet. Det ska jag göra äntligen vänder det.... ???

  • Caroline Eriksson 03/06/2018 7:38pm (3 år sen)

   <3

Skriv en kommentar