Veckans horoskop, vecka 24.

måndag 11 juni 2018 - 05:00 | 5 Kommentarer

Vet inte vilken kanal i universum jag rattade in på, för denna veckans horoskop blev lite annorlunda. Kanske lite mera flummigt än vanligt, med mera fokus på det andliga och självutvecklande. Men det är helt okej, för så är livet ibland. Med hjälp av mina orakelkort så blev det i alla fall ett horoskop även denna vecka. 

 

Fick du läsa något du behövde få läsa idag, eller vill se fler horoskop i fortsättningen? Skriv en kommentar eller tryck på hjärtat. 

 

 

Veckans horoskop, vecka 24

 

vadur

Väduren 21 mars – 19 april

 

Väduren (Kurser och föredrag)

Du fick det här kortet för att det är utveckling på gång i ditt liv. Om du inte själv tänker ta steget att gå en kurs, så är det du som kommer att ha möjligheten att lära ut det du brinner för inför andra människor. Du har mycket erfarenhet och lärdom som många vill ta del av, det är bara att våga!

Känn tillit till att du har något att lära och kan lära ut, och var öppen.

 

oxen

Oxen 20 april – 20 maj

 

Oxen (Attraktionslagen)

Relationer och aktiviteter som du tidigare har njutit av är på väg att förändras, på grund av att du har blivit känsligare och mer medveten om energier. Men förändring betyder inte alltid att något ska bli sämre eller mer osäkert. Det är bara något nytt.

Det här kortet vill påminna dig om att när du sänder ut kärlek kommer du att dra till dig kärleksfulla människor och situationer. Du kommer också att stöta bort människor med kärlekslöst fokus. Den universella attraktionslagen innebär att lika söker lika, och du ska nu fokusera på det liv du önskar dig, och tacksamt ta emot universums gåvor.

 

tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 juni

 

Tvillingarna (Kapa banden)

När som helst du känner rädsla i någon situation, vare sig om det handlar om relationer eller arbetsförhållanden, kom ihåg att det är helt okej att säga nej ibland. Det kan vara gamla minnen från tidigare relationer, eller rädslan för vad som kan hända som skapar rädslan inom dig. Ovissheten om vad som kan och inte kan hända. Men när vi håller fast i det förflutna, samtidigt som vi är rädda att det ska upprepas, kommer vi ingenvart.

 

Kapa banden med de rädslor som håller dig tillbaka. Känn tillit till att framtiden är ljus och kärleksfull.

Du är kärlek.

 

kraftan

Kräftan 22 juni – 22 juli

 

Kräftan (Sakralchakrat)

Just nu är du extra känslig för kemikalier, tillsatser, processad mat och energier. Respektera din känslighet genom att undvika saker, situationer och relationer som är hårda och obehagliga.

Sakralchakrat är det andra energicentret i kroppen, och det sitter mellan svanskotan och naveln. För att balansera ditt chakra kan du föreställa dig hur det strålar med en ren och klar orange färg.

Ta hand om dig.

 

lejonet

Lejonet 23 juli – 22 augusti

 

Lejonet (Gudinna)

Du har kanske ägnat för mycket tid åt tankearbete eller arbete som saknar kreativt innehåll. Om det stämmer, så är det här kortet en signal om att låta din kropp dansa och att uttrycka dina intuitiva, kreativa och vårdande sidor.

Se till att inte fastna i ekorrhjul som inte tar dig någonvart, utan fokusera på målet och känn tillit att du når dit.

 

jungfrun

Jungfrun 23 augusti – 22 september

 

Jungfrun (Kraftdjur)

Du fick det här kortet för att du ska spendera tid i naturen denna vecka. Ta till dig din omgivning, samla kraft. Mitt i allt kan du även finna svar på dina frågor och tecken från djuren! Denna vecka ska du bemöta dig själv och andra genom att lyssna till ditt hjärta och inre öra, utan att döma. När ditt sinne väl är öppet kommer allt annat att vara mera tydligt.

 

vagen2

Vågen 23 september – 22 oktober

 

Vågen (Integritet)

Se till att dina handlingar motsvarar dina värderingar och inre vetskap om vad som är rätt för dig.

Gör bara saker du tycker är rätt. Detta baseras enbart på din egen uppfattning om hur man uppför sig, och inte någon annans. När vi lever och gör emot vår sanning om vad som är rätt, så bryter vi samtidigt ner vår självkänsla. Viktigt att vara sann mot sig själv och andra.

 

skorpionen2

Skorpionen 23 oktober – 21 november

 

Skorpionen (Om du blir nervös, fokusera på att tjäna)

Istället för att gå runt och fundera på vad andra tycker och tänker om dig, ställ dig istället frågan ”Hur kan jag förbättra världen?”. Fokusera på att bemöta andra med kärlek och att göra gott.

Medan egot som vill koncentrera sig på jag-frågar som ”kommer jag att klara det här?” eller ”tänk om de inte tycker om mig?”, så är ditt högre jag fullständigt fokuserat på kärleksfullt tjänande.

 

skytten2

Skytten 22 november – 21 december

 

Skytten (Släpp, rensa, ta bort)

Har du klagat eller oroat dig sista tiden? Ser du dig själv som ett offer för omständigheter eller människor? Det här kortet har du fått som en påminnelse att du ska bli uppmärksam på hur du beskriver dig själv i olika situationer. Bli mer medveten om vad du säger, tänker och skriver om dig själv.

Och framförallt, bli snällare mot dig själv. Du är värd det.

 

stenbocken2

Stenbocken 22 december – 19 januari

 

Stenbocken (Ärkeängel Rafael)

Du har velat ha en förändring med din hälsa, och se resultat med ditt arbete, och vet du vad? Nu händer det. Fortsätt följa dina intuitiva impulser om att motionera, äta hälsosamt, sluta dricka eller röka och så vidare. Ge inte upp.

Du kan även finna dig vara ett stöd för nära vänner och djur denna vecka, eftersom de känner stor tillit för dig, och den kärlek och lugn du utstrålar.

 

vattumannen3

Vattumannen 20 januari – 18 februari

 

Vattumannen (Var villig att förlåta)

Det är dags att befria ditt sinne och kropp från gammal smärta och byta ut den mot frid. Det kan handla om att läka ilska som har att göra med tidigare erfarenheter och relationer. Och den där ilskan har nu blivit som en barriär som står i vägen för det du önskar.

Det enda som behövs är ett uns av villighet att förlåta. Det betyder inte att du behöver förlåta händelsen som inträffade i ditt förflutna, men att du är villig att rensa bort den ilska som nu finns i ditt hjärta.

Byt smärta mot frid.

 

fiskarna2

Fiskarna 19 februari – 20 mars

 

Fiskarna (Ängel på jorden)

Du behöver inte säga något, skriva någon bok eller jobba som göra storslagna underverk för att påverka andra. Du behöver bara vara kärleksfull och medkännande i samspelet med andra. Det här kortet existerar även för att ge dig hjälp för att hantera utanförskap, känslan att vara annorlunda, att inte höra till.

Var inte orolig, för du är aldrig ensam på riktigt.

 

 

 

5

Kommentarer

 • Finurliga fröken

  11.06.2018 10:50 (10 månader sen)

  Väldigt sanna ord och nått jag kommer bära med mig. (Våg)

  • Caroline Eriksson

   11.06.2018 11:05 (10 månader sen)

   Hej! Jag är också våg! :)
   Ha en underbar vecka.


 • Anna

  11.06.2018 13:29 (10 månader sen)

  Tack för denna veckas horoskop!(Fisk)
  Vilka orakelkort använder du? :)

  • Caroline Eriksson

   11.06.2018 13:35 (10 månader sen)

   Hej hej fisken och tack själv för kommentaren! :) Jag använder mig av Doreen Virtue's orakelkort, både änglakorten med guldkant och Healing with the fairies.

   • Anna

    11.06.2018 14:40 (10 månader sen)

    Ok, har båda på min önskelista vid Adlibris :) tror det blir att skicka iväg en beställning!


Skriv kommentar