bloggheader6

Veckans horoskop, vecka 27

Skrivet av Caroline Eriksson 02.07.2018 | 0 Kommentarer

Hej alla underbara ljusvarelser! Här är veckans horoskop. Peace out!

 

1

Väduren 21 mars – 19 april

 

Väduren (Raising your standards)

Nöj dig inte med annat än dina drömmar, för du är värd så mycket mer än att bara se andra nå sina mål och drömmar, samtidigt som du bara längtar efter att våga själv. Vad är det som hindrar dig att våga kasta dig ut och nå dina drömmar själv?

Du fick det här kortet som en påminnelse att du är värd och kan skapa vilken situation du än önskar.

 

2

Oxen 20 april – 20 maj

 

Oxen (Problem Resolved)

Du har tydligen haft något som har tyngt dig den sista tiden. Vad det än är, så är det här kortet ett tecken på att de problemen kommer att lösa sig nu. Ingenting att oroa sig för. Istället kommer den oro du känt att bytas ut till glädje, kärlek, nya möjligheter i form av karriär, bättre hälsa eller en ny bekantskap.

Låt dig själv känna glädje.

 

3

Tvillingarna 21 maj – 21 juni

 

Tvillingarna (Kick up your heels)

Du vill har roligt, umgås med vänner och uppleva livet på bästa sätt. Och nu är det den bästa tiden för det. Bjud in till fest, ring en vän och omge dig med kärleksfulla människor.

Vänta inte på att någon annan ska ta kommando.

 

4

Kräftan 22 juni – 22 juli

 

Kräftan (Creative Expression)

När vi håller något inom oss tillräckligt länge, så måste det till sist ut. Även känslor. Just nu behöver du få vara kreativ. Uttrycka dig. Dansa, skapa musik, pyssla med blommorna eller renovera hemmet. Gör det som du älskar och släpp perfektionisten inom dig.

 

5

Lejonet 23 juli – 22 augusti

 

Lejonet (Honoring your true feelings)

Kom ihåg att lyssna till din inre röst och magkänsla över vad som är rätt för dig. Ofta tänker vi mer på vad andra vill, än vad vi själva önskar, och det ger oss till sist en tung känsla att gå och bära på. Kom ihåg att du är älskvärd, trots att du uttrycker dina egen vilja och dina känslor om en situation.

Du är värdefull.

 

6

Jungfrun 23 augusti – 22 september

 

Jungfrun (Letting go)

När vi snöat in oss ordentligt på ett problem, så blir det lätt att vi får tunnelseende utan att kunna se en utväg på problemet. Vad vi ska göra då, även hur svårt det kan vara, är att släppa taget.

Be om hjälp. Och se inte tillbaka. Lösningen fann du ändå inte där.

 

7

Vågen 23 september – 22 oktober

 

Vågen (Self Reliance)

Du har fått det här kortet som en påminnelse om att du är din egen bästa vän. Ofta söker vi människor oss till andra för att få uppmuntran och bekräftelse, när vi först och främst måste inse att vi klarar oss utan att bli påverkade av vad andra tycker och tänker.

Filtrera bort det negativa och ge dig själv en hel massa kärlek denna vecka.

 

8

Skorpionen 23 oktober – 21 november

 

Skorpionen (New location)

Förändring är på väg, och vare sig det handlar om nytt boende eller förändring i din livssituation så är den i rörelse nu. Det enda du behöver göra för att förbereda dig är att lita på att denna förändring är till det bättre, även om det kan vara svårt att tro det just nu.

 

9

Skytten 22 november – 21 december

 

Skytten (Happily ever after)

Det här kortet är en påminnelse till dig om att ”filmen” du nu har huvudrollen i kommer att ha ett lyckligt slut. Men som i alla filmer så är det upp och nedgångar, för att hålla allt lite mer spännande, men kom ihåg att allt är övergående. Allt blir bra.

 

10

Stenbocken 22 december – 19 januari

 

Stenbocken (Inner child)

Ta hand om dig själv som du skulle ta hand om ett litet barn. Med kärlek och omvårdnad. Denna vecka ska du alltså inte vara kritisk mot dig själv. Du ska istället låta ditt inre barn leva till och ha roligt. Dansa, lek och ge dig själv en massa kramar.

 

11

Vattumannen 20 januari – 18 februari

 

Vattumannen (Be honest with yourself)

Är du trött? Stressad? Känner dig fast i en situation?

Detta är symptom som kan visa sig när vi inte är riktigt ärliga mot oss själva, eller har tryckt undan våra känslor tillräckligt länge. Kom ihåg att vara sann mot dig själv och andra för att uppnå optimala harmoni i ditt liv.

 

12

Fiskarna 19 februari – 20 mars

 

Fiskarna (Kindness)

Hela den här veckan ska du ha ett mål: var snäll mot alla du möter, även dig själv. Vare sig det handlar om djur eller människor, var snäll. Har någon en dålig dag, ta det inte personligt. Låt inte andras beteende påverka din inre frid.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar