bloggheader caroline

Veckans horoskop, vecka 32

Skrivet av Caroline Eriksson 06.08.2018 | 0 Kommentarer

Om det var ett andligt horoskop jag delade med mig av sist, så är det en salig blandning av gott och blandat idag. Sött och salt. Surt och sött. Någon får en utmaning, medan en annan får uppmaningen att släppa fram sitt inre barn denna vecka. Har du för övrigt undrat vad en indigoperson är? Svaret hittar du i ett av alla veckans horoskop. 

Ha en underbar start på veckan, gott folk.

 

 

vadur

Väduren 21 mars - 19 april

 

Väduren

Kanske är det så att semestern börjar ta slut? Du känner dig redo för nya tag på arbetet och kommer att få möjligheten att gå en kurs eller vidareutbilda dig. Eller är det så att det är du som håller föredrag?

Du har talets gåva, så ta vara på den. Människor är villiga att lyssna till och lära av dig.

 

oxen
Oxen 20 april - 20 maj

 

Oxen

Det orakelkort du har fått talar om kristaller. Du kommer att veta vilket som stämmer in på dig vartefter du läser texten. Den första kristallen är rosenkvartsen, som öppnar ditt hjärta för kärlek. Den andra är bergskristallen som ökar din andliga klarhet, och svarta obsidianen som är ett effektivt skydd.

Under veckan kommer du att få mer klarhet i de frågor du ställt dig, och känna dig trygg i att gå vidare med var som känns rätt.

 

tvillingarnaTvillingarna 21 maj - 21 juni

 

Tvillingarna

Föreställ dig hur du redan nu lever ditt liv på det mest hälsosammaste och bästa sätt för dig. Hur ser livet ut? Hur ska du ta dig dit? Vad är det som hindrar dig nu?

Gör endast saker som som du tycker är rätt. Detta baseras enbart på din egen uppfattning om hur man uppför sig och inte någon annans.

 

kraftan

Kräftan 22 juni - 22 juli

 

Kräftan

Har du känt oro inför en viss situation denna vecka? Det är viktigt nu att du inte släpper tron om dig själv, och de andra medverkande i situationen, eftersom mycket av resultatet hänger på hur du väljer att bemöta situationen. Håll kvar din vision om framgång och våga tro det bästa om andra och att de finns vid din sida för att de vill, inte måste.

Våga ta emot och be om hjälp när det känns som att du inte ser något ljus i tunneln. Allt kommer att gå bra.

 

lejonet
23 juli - 22 augusti

 

Lejonet

Det här orakelkortet berättar om indigomänniskor, och vill få fram ett budskap om hur vi lättare förstå oss själva som är indigomänniskor, eller de i vår närhet som är det. En indigoperson är en själfull individ med stark vilja och med starka åsikter om hur vi ska förändra och förbättra världen.

Ofta kan dessa individer bli missförstådda, feldiagnostiserade eller får etiketter för att de tänker med ljusets hastighet och är känsliga.

Kom ihåg att du kan hjälpa dessa människor att behålla ett gott självförtroende och känsla av meningsfull riktning, för att de kan använda sina naturliga talanger för att hjälpa oss alla.

Är du en indigoindivid? Du har en supertalang.

 

jungfrun
Jungfrun 23 augusti - 22 september

 

Jungfrun

Du har tydligen haft flow i din tankeverkstad, och en massa idéer har dykt upp. Nu vet du bara inte vad du ska göra av dem, eller om de kommer att leda någonvart. Ofta blir vi för trygga i vår tillvaro och vågar inte stiga utanför vår komfortzon, ifall inte något skulle gå vägen. Nu kan det dock vara dags att våga göra verklighet av dina idéer, för du har mycket fint på gång som mycket väl kan bli en framgång. Du vet ju redan hur du ska gå tillväga, det är bara att våga.

 

vagen
Vågen 23 september - 22 oktober

 

Vågen

Detta orakelkort ber dig att uttrycka din sanning på ett kärleksfullt sätt, för du har viktiga budskap som du behöver uttrycka, antigen i ord eller skrift. Erkänn för dig själv vilka dina sanna känslor är och vilka uppenbarelser du faktiskt har haft. Var inte rädd för att någon ska misstycka. Ett: man kan inte göra alla nöjda, och Två: när du talar från kärlek så är du kärleksfull mot dig själv och andra.

 

skorpionen

Skorpionen 23 oktober - 21 november

 

Skorpionen

Hedra och respektera din djupa känslighet för den är en gåva till oss all. Kanske har du blivit retad för eller känt dig illa till mods över det faktum att du är extra känslig? Isåfall är det här orakelkortet en försäkran på att den gåva din känslighet utgör har positiva kvaliteter.

Till exempel kan du veta om en ny bekantskap går att lita på eller inte. Du ska lita på din känsla och inte racka ned på dig själv.

 

skytten
Skytten 22 november - 21 december 

 

Skytten

Har du gått och tänkt på förhållanden sista tiden? Det här orakelkort menar att svaret på din fråga har att göra med ett kärleksförhållande, och att den kan handla om en tvillingsjäl. Hur som helst så är kärlek riktigt härligt, och det är helt okej att våga öppna ditt hjärta och ta emot kärlek.

Det är både det läskigaste och härligaste en människa kan göra.

 

stenbocken
Stenbocken 22 december - 19 januari

 

Stenbocken

Det här orakelkortet vill bara att du ska ha riktigt ordentligt roligt denna vecka. Sjung, dansa, skratta och släpp loss. Ibland kan det vara nyttigare att släppa loss vårt inre barn, än att äta ett salladsblad.

 

vattumannen

Vattumannen 20 januari - 18 februari

 

Vattumannen

Hej vattumannen, här får du en liten utmaning att göra denna vecka. Varje kväll innan du går och sova; skriv upp tre saker som har varit positivt under dagen. Något som har gjort dig glad och som fått dig att känna tacksamhet.

 

fiskarna
Fiskarna 19 februari - 20 mars

 

Fiskarna

Jag tror att vi människor lätta kan bli beroendemänniskor. Vare sig det handlar om droger, mat, förhållanden, kärlek, sex eller kläder, så blir det lätt att vi fastnar i mönster och vanor som varken tar oss någonvart eller som snabbt blir destruktivt istället för konstruktivt. Ofta vet vi redan själva vilka mönster vi behöver bryta och hur vi ska göra det. Det är bara det där steget att komma ur vår komfortzon och se att det väntar ett kärleksfullt liv på andra sidan, som är det längsta steget att ta.

Nu är det dags att släppa taget om det som påverkar din hälsa negativt och som stjäl din energi. Du klarar det finemang. Jag och orakelkortet tror på dig.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar