bloggheader6

Vem är Carina?!

Skrivet av Caroline Eriksson 28.09.2017 | 1 Kommentarer

I november förra året frågade jag er vad ni har för reningsverk till ert hus, och det blev en riktigt succé till blogginlägg.  Vårt hus kopplas alltså inte till Malax reningsverk, eftersom vi bygger inte så pass centralt i byn att vi skulle kunna göra det. Jag läste alla era kommentarer och tog till mig era positiva och negativa erfarenheter.

 

Så vad valde vi för reningsverk till huset, sist och slutligen? 

Jo, en Weho Puts 5. Vi hade den i åtanke från första början, och efter att ha vänt och vridit på våra tankar, så kom vi alltid tillbaka till Wehoputsen. Igår hittade den till huset. 

 

27.9.2017 wehoputs 1

 

Frågan är ba... Vem är Carina?! :'D

Kärt barn har många namn. Jag har hunnit bli kallad Carola, Karolina, Josefin, Karolin, Karin, Madeleine (??!)... Carina var i alla fall nytt, och jag fick mig ett gott skratt. 

 

27.9.2017 wehoputs 2

 

Visste aldrig, och kunde inte föreställa mig, hur stor en Weho Puts egentligen är. Hade som inbillat mig att den var högst en meter hög och kanske tre meter bred. Liten och nätt. Jag hade ingen aning.

Men borde ju ha förstått...

 

27.9.2017 wehoputs 3

 

...ATT DEN ÄR ENORM. Djiistas.

Sådärja. Nöjd och glad bredvid reningsverket. Nu ere ba ti få ner e i jorden. Lätt som en plätt (så länge vi inte kommer till berget).

 

Kommentarer

  • Nina Överholm 02/10/2017 1:00pm (6 år sen)

    Vi hade en Wehoputs vid vårt hus hus (som vi flyttade från). Vi var nöjda med den, man måst bara kom ihåg (orka!) att byta kakkasäcken i tid ;) Gör man inte det är det mindre trevligt.

    • Caroline Eriksson 02/10/2017 9:02pm (6 år sen)

      Härligt att läsa ni vad nöjda med Wehoputsen. I morgon bloggar jag mer om den, men grävaren sa nog så många gånger åt mig att det är viktigt att vi tar hand om reningsverket, så jag tror det är inpräntat för evigt i mitt sinne nu. :D

Skriv en kommentar