bloggheader copy

Vem skojar och skrattar med små hattifnattar?

Skrivet av Caroline Eriksson 20.11.2017 | 3 Kommentarer

Kategorier:

Ny vecka, och ny design i min Bullet Journal. Men eftersom min design inte ändrar sig så mycket uppställningsmässigt, eftersom jag funnit det som passar mig, så får ni idag istället se över nästa månads månadsvy och habit tracker. 

Det blir andra månaden i sträck jag använder mig av denna design, och för mig passar den perfekt. Passligt minimalistisk och kreativ..

 

Dessutom har jag tänkt använda mig av endast en penna, min Faber-Castell india ink i storleken S och endast rita muminrelaterade bilder. Så bye bye vattenfärger och hello Moomin.

 

BulletJournal v47 1

 

Så här ser det alltså ut när man öppnar upp sidorna 38-39. 

Eftersom jag aldrig förr haft intresse av att rita något, så ska det bli kul och framförallt intressant att se hur nästa månad blir, då jag bara ska rita muminkaraktärer.

 

BulletJournal v47 6

 

Det tog lite emot att rita denna bild, eftersom den är vinterrelaterad. Och gissa om det inte snöade dagen efter?!

Men vare sig man vill det eller ej, så är det faktiskt vinter nu, och då gäller det att göra det bästa av saken. Dessutom har jag fått rita en av mina favoritkaraktärer från Mumin; snöhästen. Även om isfrun var läskig, på riktigt.

 

Ni får se längre ner i blogginlägget var min inspiration till bilden kommer ifrån.

 

BulletJournal v47 3

 

Jag har börjat peta bort lite punkter från min habit tracker, för att hålla den kort och så jag inte behöver se flera punkter som blir oifyllda. T.ex har jag petat bort "byggt vid huset". Inte för att vi inte bygger vid huset, men snart finns det inte mycket kvar att bygga. 

Tog även bort "stressfri dag", eftersom denna månad vi är i nu, så är det endast en dag som jag varit på bristgränsen av stress. Alla andra dagar, även om det är mycket på gång, upplever jag som lugna och fina dagar.

 

Annat jag lärt mig av att använda mig av habit trackern är våra katter äter så mycket torrfoder att vi får börja köpa de där enorma säckarna med Friskies torrfoder (det enda märket som Leila accepterar) när vi flyttat till huset och har större förvaringsmöjligheter.

 

Jag tror det kan vara bra att lista saker som gör gott åt en, och hålla koll på ens vanor. T.ex så märker jag tydliga mönster att jag mår bättre när jag får sova och har tid för sånt som jag tycker om: blogga, fotografera och läsa böcker. Därför har jag inför nästa månad lagt till "läsa bok" som punkt. 

 

BulletJournal v47 4

 

Som du redan kunde se från första bilden, är att jag ritat Morran. Även hur rädd man kunde bli av Morran, så känner jag med typen idag. Jag får samma stirriga blick när jag ser snön. Och inte är hon så farlig. Bara ensam och kall.

BulletJournal v47 5

 

Här är bilden som jag tog inspiration av. Hade först målat något i vattenfärger, men fick nog då det inte blev till något och fixade till misstaget med att limma bilden över. 

Dagens alla punkter har jag nästan prickat av. Bara jag tar och kastar in lite kläder i tvättmaskin så är det bara att ta dagen som den kommer därefter.

 

Har du någon favoritkarakär från Mumin?

 

Vill du se mer Bullet Journal relaterade blogginlägg, så är det bara att klicka på rubriken "Bullet Journal" bland mina kategorier, så kommer du till allt jag skrivit om min bujo.

Kommentarer

 • Christina 20/11/2017 4:12pm (2 år sen)

  Tack! Jag funderar en del på vad jag vill "spåra" i januaris habittracker.. Vet ju att ens bujo behöver få växa fram men jag inspireras så av alla vackra uppslag så det är bara roligt att snart komma igång.

  • Caroline Eriksson 20/11/2017 8:50pm (2 år sen)

   Man får testa sig fram med bujon vad som passar en, även vad man vill tracka :) Det ska bli så roligt för dig när du börjar på med din alldeles egna bullet journal. :) <3

 • Finurliga fröken 20/11/2017 8:24pm (2 år sen)

  Men så duktig du är! Helt fantastiskt fint. Tänk om min bujo kunde vara så fin. Kram

  • Caroline Eriksson 20/11/2017 8:51pm (2 år sen)

   Tack så hjärtligt mycket. :) Jag tror nog din bujo är fin. Jag ba lägger extra tid på bilderna, för att hålla mig motiverad ;) Kram och tack för kommentaren! <3

 • Nina 21/11/2017 9:33pm (2 år sen)

  Ååh, så fina bilder!!
  Du har inspirerat mej och nu har jag åxå en egen bujo. Lycklig!

  • Caroline Eriksson 21/11/2017 9:37pm (2 år sen)

   Åh, tack så hjärtligt mycket för kommentaren! Kul att kunna inspirera. Stort lycka till med din alldeles egna bujo. <3

Skriv en kommentar