bloggheader6

Vi är med i dagens tidning!

Skrivet av Caroline Eriksson 07.09.2018 | 0 Kommentarer

I Vasabladet och Österbottens tidning kan du idag se två bekanta, och mycket glada, ansikten. Mitt och Fredriks.

För några veckor sen hade vi en reporter och fotograf på besök till oss, och idag är det alltså dagen allt gick i tryck. Både bilder och text har vi fått läsa i förhand, eftersom det är något jag är väldigt noga med, men det är bilderna jag har haft så otrolig roligt åt enda sedan Vasabladet var på besök.

 

Vi talade alltså smått och gott om huset, även om vi säkert hade haft mer att säga om själva byggprocessen. Istället var nu fokus på inredning och återbruk.

 

vasabladet 1

Helt hysterisk, och enorm, bild av oss. Men det är väl bara bra att vara glad i sovrummet. Haha.

 

Jag hade nämnt det lite här i bloggen, men Fredrik är alldeles fantastisk när det kommer till återbruk och att ge gammalt nytt liv. Våra nattduksbord är återbruk, lampor är återbruk, vår solklocka är återbruk, Fredriks speciella cykel har han byggt ihop helt själv, samt mycket mer.

 

Själv så fyndar jag på Missionsstugans loppis i Jakobstad och bygger hönshus av återvunnit material.

 

vasabladet 2

Jag behöver inte ens säga hur Mohicana kände över allt det här. Det syns långa vägar.

 

Fredrik och jag byggde ju ett modernt hus, och väljer att blanda ny och modern inredning med gammalt som har mer själ i sig. Vi behöver inte kompromissa med varandra när det kommer till hur vi vill bo, eftersom vi har mycket samma stil och vill samma med vårt hem. 

Här känner vi oss bekväma (så pass att vi gapskrattar på bild), trygga och kära.

 

vasabladet 3

En glad jag och en bajsnödig Isla.

 

Det var sekunden efter att denna bild blev tagen som Isla bajsade rakt på mig. Över hår och bröst, inte brösthår, och jag fick så lov att skratta åt hela händelsen. Helt normalt om man har djur eller småbarn.

 

Jag hade lovat att visa massor av bilder av vår inredning här på bloggen denna vecka men det får, på grund av tidsbrist, bli tills nästa vecka istället. Skriv gärna en kommentar om det är speciella rum du vill se mer av, eller något återbruk jag ska berätta mer om. 

 

 

Jag vet inte exakt när nästa artikel kommer ut om oss, i en annan tidning, men tippar att det blir i oktober. Då kommer fokus att vara just på att bygga hus och allt man kan hamna ut för under den tiden. Då kommer du att få läsa om sånt jag inte skrivit om tidigare här på bloggen.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar