bloggheader6

VI HAR BYGGLOV, HALLELUJA!

Skrivet av Caroline Eriksson 20.10.2016 | 4 Kommentarer

Kategorier:

Det här är en bild på en mycket lycklig kvinna. 

Så här ser jag ut när en stor sten fallit från hjärtat. Istället är jag bara fylld med lycka. Ett lugn och pirr inför framtiden.

All stress jag känt sista tiden försvann försvann för en timme sen. När meningen  "Ni  har  bygglov"  yttrades i telefon fick jag hålla lite emot att inte tjoa och hurra åt personen i telefon. Sen dess har jag bara dansat runt hemma, tackat universum och varit tacksam för att allt går min och kärlekens väg. 

  

VI  HAR  BYGGLOV!

 

Fasiken vad skönt.

IMG 9036

 

Nu är det alltså riktigt på riktigt. Verkligt. Vi har en tomt, med bygglov på och ett hus som kommer till våren. Ett hus vi ska bygga helt själva på insidan. Ett hus som vi ska göra precis vad vi vill med, för det är vårt. VÅRT. 

Herregud. Ofattbart. Men så otroligt härligt.

 

Skulle jag inte ha smink på mig, skulle jag fälla en glädjetår. Men istället ler jag bara och är glad.

I helgen ska jag fira med mannen i mitt liv. Han som jag ska få dela denna underbara resa med.

 

Och solen skiner idag.

Kommentarer

 • Danielas Dagbok 20/10/2016 2:35pm (6 år sen)

  stort grattis! :)

 • Elli 20/10/2016 10:31pm (6 år sen)

  Gud vad kul, grattis!

  • Caroline Eriksson 21/10/2016 6:54am (6 år sen)

   Tack så hjärtligt mycket! Nu blir det kul, även om det säkert tar sin tid innan skog är röjd och grunden grävd. Men det är ju också en del av resan ;)

 • Karolina Åsmus 21/10/2016 7:19am (6 år sen)

  Vad härligt, grattis! :D

 • Bygge på hälft 21/10/2016 9:22am (6 år sen)

  Av erfarenhet kan jag säga att glädjen och lyckan avtar "en aning" under resans gång. Det var kul i början, men i något skede (läs: senast när spackling och slipning är på agendan) är det inte så kul längre. Är så he****s mycket jobb att göra sgs allt själv utan utbildning i branschen. Allt funderas och planeras tar mest tid! Vill inte spoila för dig/er, men verkligheten kommer tyvärr alltid emot förr eller senare ;) Ett tips: sätt inte ett datum för inflyttning redan nu, för det uppfylls inte när man gör själv och man blir bara mer ledsen. Lycka till!

Skriv en kommentar