torsdag 9 november 2017 - 18:00

Piratkatten.

För exakt två år sen publicerade jag denna film, och tänkte pigga upp er torsdag med att visa den igen. Mr Fantomen som Piratkatt. 

 

tisdag 12 september 2017 - 06:00

Äter rönnbär och vloggar.

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det en vlogg-dag! Jag visar er hur det kan se ut när jag äter supernyttiga rönnbär. Var det gott? Ni får följa med på ärenden, och även se hur det ser ut när jag tållar på vid huset. Ger er ännu en husesyn. Skillnaden nu är bara att jag går runt och ger er kommentarer om varje rum. Vilket rum är jag egentligen rädd att se spöken i? 

 

Hoppas ni gillar videon. 

Puss och kram, ha en fin dag. 

 

måndag 28 augusti 2017 - 06:00

HOUSE TOUR & VLOGG!

VLOGG HALLELUJA!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det dagen jag publicerar en vlogg. Eller, typ halvt vlogg eftersom det är även en ordentlig husesyn, för er allihopa. Jag går igenom alla rum med er, förutom kontoret, då Fredrik hade något projekt på gång och ingången var blockad med en stor hylla. Ser lite roligt ut då han syns på insidan av rummet, hehe.

 

Hoppas ni gillar videon, och skriv gärna en kommentar om ni vill ha fler! Vill ni ha mer såna här med musik, eller fler då jag bara pratar? Och ska jag prata dialekt eller försöka tala "finare"?

 

Hur som haver, det var riktigt roligt att göra denna video till er.

 

tisdag 15 augusti 2017 - 17:43

Intervjuad av en stor svensk tidning!

En stor tidning från Sverige hörde av sig till mig, och frågade om jag ville vara med i en artikel. Och när jag skriver stor tidning, så menar jag att den ger ut mer upplagor i veckan än t.ex Allas, Allers, Hänt Extra, Året Runt m.m.

"Upplagan på 192 800 ex/vecka gör tidningen Land till en av Sveriges största tidningar." enligt Google.

Jag svarade ja, och var riktigt nöjd med de svar jag gjorde och filmen jag skapade. Det var som först efteråt jag insåg att jag inte en enda gång under tiden hade prestationsångest eller känslan av att behöva göra eller säga något annat. 

Jag ba var mig själv. Som man ska vara. Som det är härligaste att vara.

 

Och resultatet? Idag publicerades allting, och det blev  den  vackraste  artikel  någon någonsin har skrivit om mig. Tack Land!

Jag är tacksam. <3

 

 

Skarmavbild 2017 08 15 kl. 17.38.42

 

 

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln. 

Jag klippte också ihop en liten film till artikeln, och den kan du se här (och där också).

 

 

 

fredag 7 april 2017 - 10:30

Huset får tak! (filmad med drönare)

Igår skedde massor av mästerverk. Byggarna fixade ett vackert tak åt oss, Börje filmade med sin drönare och jag fick skapa konst av materialet. 

 

Visst får man vara nöjd med något man har gjort? För det är jag verkligen nu.

Jag njuter av att skapa vackra videos och leka med pulserna i musiken. Det gör som inget att tiden ba flyger iväg, medan man sitter och redigerar och fixar med alla filmklipp. Förlorar gärna mig själv i såna stunder, eftersom ja ba njuuter och får energi av att skapa.

 

Så här den video som jag är mest stolt över. Njut av den sköna musiken och de vackra vyerna i tre minuter. Och tryck sen på repeat. <3

(obs! se till att ha filmen på bästa kvalité)

 

onsdag 5 april 2017 - 10:30

Huset monteras! (filmad med drönare)

Minns ni att när jag i början av detta byggprojekt sa att vi ska försöka få med så mycket som möjligt på bild, via drönare? Typ  här  hittar du det blogginlägget, med drönarbilder. Nå, jag är tacksam för att Börje från byn tog sig tiden att besöka bygget igår och fånga monteringen på bild.

Jag trodde att det ba skulle vara stillbilder, men när jag fick se att han även filmat, fick jag frusipickor över hela kroppen. 

 

DET VAR SÅ OTROLIGT HÄFTIGT. OCH VACKERT.

Fanns mycket stillbilder bland alla bilder drönaren fångade igår, men filmen gick raka vägen i mitt hjärta.

 

Jag har nu editerat filmen, och lagt till vacker musik och nu får ni även se filmen som fick mig att bli helt salig. Se den! Helt värd 51 sekunder av ditt liv. <3

 

Filmen går att se i 1080 HD

 

 

Vill ni se fler filmer från bygget?

 

tisdag 20 december 2016 - 06:00

Katt i kläder - video!

Heja ba! Denna tisdag får ni se en riktig superhjälte! MR FANTOMEN aka

 

 

SUPERMAN-CAT

 

måndag 19 december 2016 - 12:30

Här sitter jag och sjunger

Här får ni ett youtube-klipp där jag sitter och sjunger.

Tänkte egentligen inte lägga upp detta, men var lite snabb i fingrarna och publicerade det av misstag det på Smule. När jag tänkte ta bort klippet såg jag att flera redan lyssnat, och tänkte "Va tusan, låter det vara kvar då".

Tycker man ska kunna bjuda lite på sig själv, för då blir livet lite roligare. Speciellt om man har små tendenser av att vara perfektionist, då är det en bra övning att ba go with the flow.

 

Så varsågod. Ni får tydligen börja veckan med att höra mig sjunga.

Sjunger på Smule, fö ja tycker he e kul.

 

tisdag 9 augusti 2016 - 16:31

Katt i kläder! (video)

Hehe, jag glömde att jag hade en bra dator och att det inte behöver ta en hel dag att redigera en kortvideo. Så här, gott folk, är en sprillans ny "Superman Cat" video. Mr Fantomen hade roligt under inspelningen och vilar nu sött på soffan.

 

Hoppas filmen piggar upp er tisdag. <3

(Obs! Se till att se filmen i 1080 HD för rama skärpa)

 

tisdag 17 maj 2016 - 19:56

Roligaste videon du har sett!

Herregud vilken rolig dag det blev! Resultatet ser du i videon här under. Helt otroligt och jätteroligt att jag och Elin har funnit varandra. Vi bara skrattar så tårarna sprutar och.. jag. Ni ser ju. Vi gjorde The Whisper Challenge. Nu delar vi med oss av lite glädje. Det kan behövas i dagens samhälle. <3

 

"Matsex är bra sex" - Caroline, 25 år. Vilket är ditt favoritcitat från filmen?

Och. FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT om jag ropar "lite". Det var helt omöjligt att själv höra hur lågt eller högt man talade, med musik på högsta volym i öronen.

 

Om någon känner sig givmilda får ni gärna ge mig en macbook som jag kan arbeta med. Banne mig vad jag har svurit (mer än i videon) över vad min dator har krånglat ikväll. Men här är videon. Bättre sent än aldrig.