blogghedaear

Vill du gästblogga?

Skrivet av Caroline Eriksson 21.02.2018 | 1 Kommentarer

Nu, gott folk, tänkte jag föra in något nytt på bloggen. Något som varit väldigt uppskattat har varit de gånger jag intervjuat en person. Se bara t.ex då jag träffade Maja, som är frivilligt barnlös, som på bara en dag nådde över 3000 unika människor.

Så nu kanske du undrar vad som är på gång?

 

Jag tänkte att om du också vill nå ut till en ny publik, kanske inte har själv en blogg men älskar att skriva, har något du vill berätta för världen eller bara hylla en älskad person – ta kontakt med mig, för nu har du chansen att gästblogga på min blogg.

Vill du hellre att jag bara intervjuar dig, som med Maja, så går det också bra.

 

Jag har inte stora krav, det enda är i princip att du inte bryter mot lagen och är snäll. Du får till och med vara anonym om det känns tryggare, för min blogg är i en trygg plats. 

Så var inte rädd (för jag bits inte) och skriv endera en kommentar eller mejl till erikssoncaroline@hotmail.com om vem du är, vad du vill skriva om eller om du har en historia du vill berätta med hjälp av mig? Mitt i allt är det just du som får chansen att gästblogga här.

 

Jag ser fram emot att höra av dig. Nu ser vi till att lyfta varandra, okej? :)

 

gastblogga 2

Kommentarer

 • Jennifer 21/02/2018 8:17pm (3 år sen)

  Jag är intresserad!

  Jennifer heter jag, 25 år,bosatt i Glommersträsk. Mamma till en son på 1,5 år. Nybliven husägare. Gifter mig i juni.
  Eget företag.  Jag vill gärna skriva om hur hur den mobbning jag blev utsatt för i skolan fortfarande hindrar mig i livet!

  • Caroline Eriksson 21/02/2018 8:20pm (3 år sen)

   Tack för din kommentar. Jag har skickat ett mejl till dig! :)

Skriv en kommentar