bloggheader6

Visdomsord från mig

Skrivet av Caroline Eriksson 29.06.2016 | 4 Kommentarer

Den här sommaren förde verkligen med sig ny energi. Först nu känner jag att lusten och orken att vara kreativ existerar. Spendera tid i naturen och se möjligheter. Kanske har det att göra med att jag har bara fyra arbetsskift kvar och sen tar jag fyra veckor ledigt.

 

Jag har funderat mycket på det här med mål och drömmar. Varje år brukar jag göra en dreamboard. Och varje år har alla mina drömmar och mål slagit in. Men detta år blev det ingen dreamboard. Men det betyder inte att drömmar inte slagit in. Istället har jag känt in känslan om det jag önskat, och så gott som allting har slagit in. Man kan ju inte få allt på en och samma gång.
Men jag tillåter mig känna att jag är värd lycka. Istället för att motarbeta lyckan med jantelagen så ser jag möjligheter och tillåter det hända. Jag känner och lever i kärlek.

 

Om något gör mig ledsen så är det att se människor stå och stampa på en och samma plats. Att någonstans på vägen har de tappat all sin tro på sig själv och andra. Som inte ser livet som värdigt om det inte hela tiden händer något eller missar det som sker omkring dem. Som klamrar sig negativa beteendemönster och njuter av andras olycka. Som nekar sitt sanna jag och lever i rädsla.

 

 

Dagens  råd  från mig är:
1. Släpp all stress. Allt ordnar sig på ett eller annat sätt. Även då du inte har en aning om hur.
2. Lev i kärlek. Livet blir mycket roligare då.
3. Far ut i naturen, spring barfota tills du blir svettig och
4. det viktigaste av allt: Le och skratta från djupet av ditt hjärta. Det helar din kropp och själ. (och så är du så mycket vackrare då)

 

IMG 5071

Igår kväll omfamnade jag min kreativa sida och for ut i naturen och dansade barfota. Eftersom jag är mitt i ett flow, så får ni räkna med att "gamla Carro" är tillbaka med bilder som denna. Det betyder kanske att det tar lite längre att få ut bilderna på nätet åt er. Men det är så värt det. 

Kommentarer

 • TIDSTJUVEN 29/06/2016 1:55pm (6 år sen)

  Härlig bild! Och bra visdomsord. :)

 • Karolina Åsmus 29/06/2016 2:03pm (6 år sen)

  Superfin bild!!

 • Nathalie Aurén 29/06/2016 2:06pm (6 år sen)

  Jätte fin bild. Och kloka ord! Att leva i kärlek istället för i rädsla, that is the key. <3

 • Lille John 29/06/2016 3:06pm (6 år sen)

  Jag vill inte, så att säga, vara den där buttra typen, men jag undrar bara en grej:

  "det viktigaste av allt: Le och skratta från djupet av ditt hjärta"
  Men när man inte har något att le och skratta åt? När man befinner sig mitt i en kamp mot något, om det är hjärtesorg eller bitterhet över totalförstörda drömmar, vad skrattar man åt då?

  Det senaste året (ja, vi talar om sommaren 2015-2016) så har en del händelser hänt som har gjort det extremt svårt för mig att skratta och le. Och även om jag ler fast jag inte har lust så känns det påklistrat. Nu känns det lite bättre, men ändå... Vad gör man när det känns som om man inte har något ett le åt?

  Där har du annars ett tips på ett inlägg att skriva om, om du inte redan har gjort det. :)
  "Tänk när man inte har något att le åt".

  Annars så är det nog ett bra inlägg. Skulle vilja avsluta med en fin kommentar, som låter vackert och allt:
  Döda fiskar flyter med strömmen.
  Starka fiskar kämpar emot strömmen.
  Glada laxar leker i strömmen.

  • Caroline Eriksson 29/06/2016 3:34pm (6 år sen)

   Vi gör det enkelt och jag svarar dig inett helt eget inlägg. Mitt i allt redan idag? ;-) Glada laxar är roliga. De hoppar runt och ser utbatt må bra. Ha en underbar dag!

Skriv en kommentar