blogghedaear

Yoga i huset och tårar framför youtube.

Skrivet av Caroline Eriksson 19.12.2017 | 1 Kommentarer

Idag är ingen vanlig dag, för idag är dagen då du ska få följa med mig en hel dag. Gårdagen för att vara riktigt petnoga. Jag hade skrivit upp i min Bullet Journal att måndagen skulle vara den dag jag skulle ta ett foto i timmen, och skriver man upp det så får man la ta och göra det. 

 

Och det gick bra, förutom första och sista bilden som råkade försvinna i det där internet-universum alla nybörjare är rädda för. Första bilden visade siluetten av Mr Fantomen på morgonen, och den sista bilden visade Rajesh och Howard från Big Bang Theory. Är du utan idéer på serier att se, så är det den du kan se om och om igen.

 

Okej, nu ska du få följa med min gårdag. Ett foto i timmen, med både yoga i huset och tårar framför youtube.

 

efit 1

 

10:30

Det var ledig dag och jag hade börjat min dag någon timme före, men som sagt så försvann bilden någonstans i universum. Så min dag, för er, börjar framför datorn. Jag ville ha lite spänning i tillvaron och beställde efter Fredriks sista julklapp på morgonen. Kommer den att hinna hem i tid?

 

Den där julkänslan har ännu inte infinnit sig, och egentligen är det onödigt med julklappar då vi redan köpt en gemensam stor julklapp, men nu fick han något som han behövde och önskade sig.

 

efit 2

 

11:30

Sen fortsatte förmiddagen framför datorn. Jag bloggade om fem annorlunda trender man skådat detta år, och så här ser det ut de flesta lediga dagarna. Sitter framför datorn, bloggar och fixar med sånt som ska fixas, för att sedan ha resten av dagen med att försöka göra andra vettiga saker. 

 

efit 3

 

12:30

När jag var på väg hemifrån, för att fara till mitt blivande hem, hörde jag hur det knäckte till vid ytterdörren. Insåg att den var öppen, och funderade om det var spöket som än en gång öppnat dörren, eller om jag stängt dörren för dåligt när jag släppte ut katterna tidigare.

Säkert spöket. 

 

efit 4

 

13:30

Möttes av rörmokaren vid huset som hade fått wc-stolar och alla kranar på plats i huset. Och VI HAR NU RINNANDE VATTEN I HUSET. Helt sjukt. 

Gott smakade det också.

 

efit 5

 

14:30

Jag hade kunnat fara hem och läsa en bok eller något annat, men började istället att montera ihop klädhängaren som vi ska ha i huset. Det gick bra, även om jag inte är så glad i instruktioner.

 

efit 6

 

15:30

När Fredrik slutade arbetet åkte jag hem för att koka kaffe och titta på lite youtube. Hittade en hjärtlig film om ett par som adopterat, och grät lite av sorg, lycka, kärlek och glädje.

 

efit 7

 

16:30

Efter att jag och Fredrik druckit kaffe åkte vi till huset för att arbeta vidare. Till vänster kan du se den snygga klädställningen jag tidigare byggde ihop. En sån kostar vanligtvis 120 euro, men jag fyndade den för 17 euro på Jotex under Black Friday. Gjorde så enormt många bra fynd då, och detta är alltså ett av dem. 

 

efit 8

 

17:30

Förra veckan fick vi installerat den nya dörren vi fått levererat, och medan Fredrik tog bort överlopps av isolering vid ytterdörren, så gjorde jag lite yogaövningar. Det här året har det blivit minimalt med yoga, men tänker att jag ska ta upp det mer och mer ju närmre vi närmar oss ett inflyttningsklart hus och när jag sen har ett helt eget rum att yoga i.

Men trots att jag inte är i toppform med yogan och har en rygg som värker utav helskutta, så gjorde jag lite övningar. Och det var fint.

 

efit 9

 

18:30

Efter att Fredrik var klar med ytterdörren och lagt smyglister runt den, så började vi på slutspurten med golvet. Hittills hade jag gjort allting själv, men nu var det skönt och behövligt att få lite hjälp. Speciellt när man kom till sista raden där precis varenda laminatbit skulle skäras till en smalare storlek, och det var fyra dörröppningar att räkna ut.

 

efit 10

 

19:30

En timme senare var vi klara med allt, och det är svårt att beskriva känslan som omfamnade mig. GOLVET ÄR KLART. EN VECKA TOG DET. FASIKEN VAD VI ÄR BRA. JAG ÄR BRA. FREDRIK ÄR BRA.

Dock tar det tusen år innan jag byter golv. Vilken tur att det är ett snyggt golv att gå på, så man lär inte tröttna i första taget. 

 

efit 11

 

20:30

Åkte hem, gjorde en sallad och lämnade sen på soffan med kärleken i mitt liv, tittandes på The Big Bang Theory.

Och nu har ni följt med mig en hel dag.

 

Puss, puss och kram.

 

 

Kommentarer

 • Nette 19/12/2017 11:06am (3 år sen)

  Hejsan! Vill du tipsa om filmen du såg från Youtube, paret som har adopterat? Jag skulle oxå gärna se den :) Tack på förhand!

  • Caroline Eriksson 20/12/2017 11:39am (3 år sen)

   Hej hej! Förbered dig på en eller två tårar.
   https://www.youtube.com/watch?v=YdJmkmUSfUk

Skriv en kommentar