bloggheader6

Yoga med katt

Skrivet av Caroline Eriksson 28.01.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Igår var det nästan lite synd om mig. Sjuk mage och trött. MEN, en underbar sambo som handlade en påse citroner till mig och jag mindes vår första dejt. Han hade då lagt på minnet att jag älskade citroner och när vi träffades gav han mig en hel påse med citroner.

 

Idag däremot är det inte synd om mig. Jag är pigg, haft en bra dag och till och med tränat!

Det är länge sen jag rörde på mig mer än jag behövt, om man inte räknar med då jag höll på att få en hjärtattack på sparkstöttingen. Gjorde lite armhävningar, pilates och avkopplande yoga.

 

Felet jag kanske gjort förr är att ha gått in för hårt, tröttnat snabbt och så lämnar det bara. Och det är ju tråkigt, för det känns ju bra nu efteråt. Nu ska jag försöka att några gånger per vecka hoppa runt i en halvtimme. Om inte för något annat, så för att man blir riktigt glad av det. Och det yogan gör med mig är magiskt.

 

Vi kan ju inte börja någon annanstans ifrån, än där vi är, just idag. Varje dag är unik och så är också vår kropp. Därför måste man alltid lyssna till sin egen kropp och vad den vill när vi väljer att göra något. Att inte jämföra sig med andra och tro att målet är en viss position, då det är resan och utvecklingen som är det fina i det hela. 

(sånt här får yogan mig att tänka på)

 

IMG 9130 sevendays

 

Mr Fantomen höll koll att jag gjorde alla övningar med god hållning och på den skonsammaste möjliga sätt.

 

IMG 9149 sevendays

"Downward Dog" med katt.

 

IMG 9147 sevendays

 

Och vila <3 

Kommentarer

Skriv en kommentar