Header 4

10 december - en sådan dag idag

Skrivet av Caroline Högnäs 10.12.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag tänkte börja detta inlägg med att ge en klapp på axeln åt mig själv (välbehövligt idag): 10 dagar av bloggande varje dag har gått över förväntan bra. Jag tror bloggmotivation är lite som träningsmotivation, det vill säga en färskvara. Ju mer man tränar, desto roligare och enklare känns det. Träning föder träningslust. Samma sak med bloggandet. Jag kan ju inte påstå att alla inlägg har varit kreativa mästerverk, men jag har skrivit. 

Och så över till något helt annat. Jag skrev ju i söndags att vi skulle laga/dekorera pepparkakshus och att jag skulle dela med mig av slutresultatet åt er. Tror ni det fanns pepparkakshus i närbutiken? Nej, det fanns det inte. Kände också att det inte var värt att börja jaga pepparkakshus i hela stan så här i coronatider, så det fick helt enkelt bli ogjort. Men bara så ni inte sitter i onödan och väntar på att få se mästerverken (lol).

Så där annars så har jag haft en ganska dålig dag idag. Varit trött och känt mig 0% motiverad. Varit extra stressad över coronasituationen och det faktum att det snart är jul. Jag misslyckades till och med när jag skulle göra makaronilåda till middag idag och kände mig som världens looser. Vem klarar inte av att göra en makaronilåda, liksom?? Tror dock att det faktum att jag befinner mig på dag 22 på menscykeln kan ha en liten inverkan på det hela. I all fall går det ju att skylla på det. 

Avslutar detta inlägg med en bild som beskriver denna dag ganska bra:Foto 2020 12 10 19 36 20

 En sådan dag idag alltså.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar