Header 4

19 december - roadtrip hem-hem

Skrivet av Caroline Högnäs 19.12.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nu är jag här. Hem-hemma. Med familjen.

Efter att ha socialt distanserat mig i snart tre veckor och sedan suttit hemma i lägenheten i frivillig karantän för att ännu ha tagit ett negativt corona-test (snabbt pcr-test) igår fredag, är jag nu hemma hos mina föräldrar. Reste gjorde jag med bil, eftersom min pappa som är världens snällaste redan förra veckan erbjöd sig att komma och hämta mig, för att jag inte skall behöva åka tåg. Någon tycker säkert det här är överdrivet beteende, men jag är hellre safe than sorry. 

Nåja. Känns nästan konstigt att umgås med någon annan än Henkka, har ju inte umgåtts med en vän/familjemedlem (eller kollega för den delen) irl på över 4 (!) veckor. Men härligt är det. Även fast inget kommer att vara som det brukar denna jul ser jag så mycket fram emot att bara få ta det lugnt, äta gott och umgås med familjen. Har ju inte hänt allt för många gånger det här året om man säger som så. Dock saknar jag typ Henkka redan haha. Lustigt det där att när man umgås 24/7 i flera veckor så tänker man att det skulle vara skönt med lite egentid, sen när man har det så går det inte länge innan man börjar sakna den andra. Nåja, skall försöka tänka på när jag varit som mest störd på honom så går det snabbt om, hehe.

Det var allt för idag. Nu skall jag fortsätta umgås med familjen och fortsätta se Hjem till jul säsong 2 (rekommenderar!!).Foto 2020 12 18 17 03 20

Jag igår när jag testade outfits jag inte kommer att bära denna jul/nyår :) 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar