Header 4

3 december - balkongträning och nattshopping

Skrivet av Caroline Högnäs 03.12.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag i förrgår: okej Henkka, jag har bestämt att jag skall blogga varje dag fram till julafton. Det skall vara helt utan press och du vet, varje inlägg behöver inte vara jättesatsat. Väldigt låg tröskel helt enkelt. Det skall bara vara en kul grej. 
---
Jag idag: alltså, vad skall jag blogga om idag!? Kommer inte på något...
Henkka: du kan ju blogga om att vi skall och nattshoppa? 
Jag: men det är ju svintråkigt, det vill ju ingen läsa om...
Henkka: skulle det inte vara väldigt låg tröskel på dina inlägg? 

Så nu tänkte jag alltså berätta att vi skall och handla mat mitt i natten idag. Exeptionella situationer kräver exeptionella åtgärder, eller vad man nu brukar säga. Snart är det jul så just nu försöker vi undvika att röra oss bland människor, speciellt eftersom många i den här stan inte använder munskydd (även om det blivit lite bättre på den fronten de senaste veckorna!). Därför bestämde vi oss för att utnyttja Prismas 24 h öppettid och gå och handla när ingen annan är där. Eller i alla fall inte så många. Ps. Kan hända att "mitt i natten" är en liten överdrift, men håll med om att det låter coolare än "sent på kvällen"...

Nåja. Jag tänkte också att jag kan berätta lite om hur min träning ser ut just nu, det var ju en stund sedan jag skrev något om det. Jag har fortfarande inte varit på gym sedan juli, utan tränar endast hemma på vårt ute/balkong-gym. Och nu efter några veckors höst-förkylning (ej corona som tur), så har jag nu kunnat träna några veckor och kommit riktigt bra igång och försöker få till 4 pass i veckan. Vi investerade ju i en bänk + skivstång med tyngder tidigare i höst och helt sjukt hur bra och mångsidiga pass man får gjort med de redskap vi nu har här hemma nu. Visst är det fortfarande hemmaträning, men när man får upp till 50 kg på skivstången så får man även gjort lite tyngre styrketräning. Duger riktigt bra just nu. 

Foto 2020 12 03 17 46 39

Sen vill jag ännu nämna en sak. Efter gårdagens inlägg fick jag nästan lite dåligt samvete eftersom jag kände att mitt inlägg var så glatt. Att jag kanske borde ha nämnt att jag ju nog också har varit lite stressad över t.ex. ekonomin när jag skall gå ner i jobbtimmar. Jag berättade det här till Henkka som undrade om jag är mest glad eller stressad över studieplatsen. Glad, svarade jag. Helt klart.

Nå då så, sa han. 

Ja, flera saker här i livet känns skit och orättvist just nu, men det är en sak jag är väldigt glad över.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar