Header 4

5 december - en lördag i december 2020

Skrivet av Caroline Högnäs 05.12.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag hade jag tänkt bjuda på en "what I eat in a day" här på bloggen. Kom bra igång och fotade min frukost, men längre än så kom jag inte. Så det får bli en annan gång helt enkelt. 

Idag är det lördag - hittills en riktigt bra sådan. Älskar dagar när man inte har så mycket måsten (dom dagarna är förvisso ganska många nu för tiden hehe), utan bara kan måra åpåå. På tal om att måra åpåå, så bra uttryck. Verkligen störande att det inte finns en bra motsvarighet på högsvenska. Speciellt nu under coronatiden har det uttrycket kommit väl till användning, för det har varit ett perfekt svar när någon frågar hur det går/hur läget är. För riktigt bra är det ju inte, jag menar jag kan inte gå till butiken utan att vara lite nojig, jag kan inte träffa mina vänner som jag skulle vilja och julen kommer man inte kunna fira som man brukar. Men helt skit är det inte heller. Många har drabbats mycket värre av covid-19 än vad jag har (hittills i alla fall). Jag helt enkelt mårar åpåå, liksom. En dag i taget. 

Nåja, nu var det ju inte det jag skulle prata om, utan min lördag. Inga måsten, ja. Efter att jag hade fotat min frukost blev det städning här hemma hos oss, med julmusik i bakgrunden. Sen veckans tyngsta träning på balkongen. En sådan träning då jag kan börja tvivla på om jag verkligen tycker att det är roligt att träna, för just då känns det förj*vligt. Men sen efteråt känns det så bra att jag snabbt glömmer bort de tankarna. Efter det har jag hunnit gå ut på en promenad, prata i telefon med kära Alina samt laga och äta min (vår) favoritmat just nu: tortillapizza.

Och ikväll tänkte jag övertala Henkka att se en julfilm med mig. 

He va he. Avslutar med några bilder från idag:

Foto 2020 12 05 10 39 14

Favorit-frukost just nu: gröt, keso (obs!), jordnötssmör och hallonpuré.

 

Foto 2020 12 05 13 13 08

Fokuserad.

 

Foto 2020 12 04 19 52 09

Myyyyyyyyyyys.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar