Header 4

9 saker män aldrig säger

Skrivet av Caroline Högnäs 04.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hej,

Linn publicerade igår ett inlägg som hade rubriken "9 saker barn aldrig säger", som jag tyckte var både väldigt roligt och fyndigt skrivet. Detta trots att jag inte själv har barn och inte på det sättet kan relatera till punkterna. Ändå drog jag på munnen och igenkänningsfaktorn uppenbarade sig. Gissar att det helt enkelt beror på att det är lite för kort tid sedan jag själv var barn, haha. Eller att jag har småsyskon.

Nåväl, barn har jag alltså inte i min vardag, men vad jag har är dock en man (om än ogift). Så jag tänkte jag skulle skriva min version av denna lista, men i stället lista 9 saker som män aldrig säger.

Dessa är förstås skrivna av egna erfarenheter med glimten i ögat och jag är också fullt medveten om att detta inte gäller för alla män och också kan gälla kvinnor, hoppas alla förstår det. Dock tror jag att det finns flera som råkar ha eller ha haft en man nära sig i sitt liv som kanske kan hålla med mig på någon punkt.

1. En fredagkväll: "Hej älskling, jag tänkte jag skulle testa på den där nya alkoholfria light-ölen i kväll. Visste du förresten att flaskan dessutom är producerad av 100% återvinningsbart material?"

2. "Älskling, jag tänkte gå och handla, skulle du behöva nya tamponger eller bindor kanske? Såg i wc-skåpet att dom nästan börjar vara slut. Om jag tar några paket ob för medelrikliga blödningar och libresse tunna, milt parfymerade trosskydd. Något annat du behöver?"

3. "Hördu, vad skulle du säga om vi skippade Champions League-matchen i kväll, det kommer ju ändå Suomen ihanimmat häät samtidigt. Fattar egentligen inte riktigt grejen med att titta på fotboll heller, de jagar en boll liksom? Vem bryr sig?"

4. "Hej älskling, har du sett så fina gardiner vi har? Jag tyckte det började vara en tid sedan vi bytte köksgardiner, så när jag var inne på Marimekko och såg dessa så köpte jag direkt. De kostade 350€, men det är väl helt rimligt för ett par köksgradiner"

5. "Honey, du är på dag 21 i menscykeln nu va? Jag är fullt medveten om att du kan bli lite känslig nu de följande dagarna innan mensen. Så orättvist att du och så många andra kvinnor lider av PMS-besvär"

6. "Alltså jag saknar nog militiden. Vill du att jag skall berätta åt dig lite vad vi gjorde där? Man glömmer så snabbt och det skulle säkert vara intressant för dig att veta. Kan bara ännu inte förstå varför jag fick vara där bara ett halvt år"

7. "Om den röda eller gröna klänningen var bättre? Nej, alltså jag tycker du borde ta din blåa off shoulder-klänning från River Island i stället. Och varför frågar du mig inte oftare om råd när det gäller vad du skall ha på dig?"

8. "Alltså idag skule vi ju kunna rensa alla köksskåpen? Det är verkligen ingen ordning där och vi har säkert massa gammalt där som man kunde slänga..."

9. "Älskling, jag tänkte att jag skulle sälja min playstation. Den passar ändå inte riktigt där vid TV-bordet utan ser mest ful ut. Finns ju nog så mycket annat man skulle kunna sätta tid på också. Tror jag går ut på en powerwalk"

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar