Header 4

GIRLS WEEKEND

Skrivet av Caroline Högnäs 11.11.2018 | 1 Kommentarer

Hej,

Åh, vilken bra helg det har varit!! Ni som följt Sevendays på Instagram lär inte ha missat att jag under veckoslutet har haft besök av mina tjejkompisar hem-hemifrån (jag uppdaterade alltså från Sevendays Instagram under lördagen). Det har varit fullspäckat program hela helgen, och därför har det varit tystare här på bloggen också. 

Vi har bland annat varit på Takkahuonejooga till Löyly, badat bastu, ätit mycket god mat, skrattat pratat, skrattat och pratat lite mera. Och ätit god mat. Sa jag det redan? Heh. Här kommer en bildbomb från vår helg: 

På Löyly's takkahuonejooga så var vi ett gäng på 15 pers som fick yoga med utsikt över havet. Det var verkligen jättemysigt när brasan sprakade i rummet samtidigt som det var småruggit utomhus. Yogainstruktören var väldigt bra och det var alltså helt okej att vara med på yogan fast man som jag inte helt är en yogi och inte kunde göra alla rörelser perfekt. 

IMG 0353

 

Efter yogan fick vi gå i den privata bastun där. Vi vågade oss också i havet på ett snabbt dopp. Det var inte alls så varmt och skönt - dock väldigt uppfriskande. 

IMG 0377

 

Efter yogan for vi hem via och sen iväg in till centrum på lunch. Vi åt på mitt favorit sushi-ställe i Helsingfors; sushibar + wine. Vi satt där i några timmar och strosade sedan omkring på stan. 

IMG 0382

 

Vi drack även kaffe på Green Hippo Cafe. Jag har hört så mycket bra om det stället, men var tyvärr inte alls imponerad. Bland annat var kaffet slut när vi kom dit och jag fick vänta över 10 minuter på att dom skulle koka nytt kaffe. Inget ursäkta fick jag heller fast mina kompisar redan hade druckit upp sitt kaffe när jag fick mitt. Nåja, kanske jag borde ge deras frukost en ny chans. Bilden under är dock inte från caféet. 

IMG 0401

 

Måste bara säga att jag älskar att dom satt ut julbelysningar nu redan. Jag gör det inte här hemma innan december, men det piggar verkligen upp stadsbilden i mörka, gråa, november.

IMG 0410

 

På kvällen åt vi middag på Boulevard Social. Det är ännu en restaurang jag verkligen kan rekommendera att besöka, speciellt när man är ett gäng med lite flera personer. Rätterna är gjorda för att delas på, och det är ju perfekt en lördagkväll om man vill testa lite olika typer av mat och  sitta länge och bara äta och umgås. Vi avslutade ännu med ett vinglas på Pastor. En superkväll helt enkelt!

IMG 0417

 

IMG 0420 1

 

IMG 0432

 

I morse sov vi länge och åt en riktig brakfrukost innan vi for iväg in till centrum för att träffa vår kompis Amanda, som kom in till centrum en sväng innan hon skulle flyga vidare till Danmark. IMG 0446

 

Är genuint tacksam över att få kalla dessa smarta, underbara och på alla sätt fina människor mina vänner!

En annan sak jag är extra tacksam för idag är min pappa: den snällste, händigaste, smartaste, mest rättvisa, stöttande, företagsammaste och bästa pappan i världen. <3

Hoppas ni också har haft en bra helg!

 

 

Kommentarer

  • Danielas Dagbok 13/11/2018 6:42pm (4 år sen)

    Yoga på Löyly?!!! Låter som en dröm - MÅSTE testa!

    Och jag var faktiskt inte heller särskilt imponerad av Green Hippo Café, så du är inte den ända.

    • Caroline Högnäs 13/11/2018 8:35pm (4 år sen)

      Jaa! Jag gillade konceptet jättemycket! Absolut värt att testa! :) Ah okej, nå men skönt att höra att jag inte är enda som upplevde det så!

Skriv en kommentar