Header 4

Helsingfors bästa brunch

Skrivet av Caroline Högnäs 25.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hejsan,

Om jag förra veckan skrev ett inlägg om att varje fredag borde börja med ett träningspass, så kan jag idag fortsätta med att varje söndag borde börja med en brunch. 

Idag hade jag nämligen bokat in en brunch-dejt med fina Nina och Iia. Vi tog ett säkert kort och for till Rupla som ligger i Kallio. Som rubriken antyder så tycker jag den är fantastiskt bra, helt klart en av de bästa i Helsingfors. Det som jag gillar med den är att den inte är det där typsika hotell-frulle stuket, utan den känns riktigt modern och fräsh. Lite vegansk-orientalisk med hummus, grönsaker, smoothies, sallader, mycket kryddor, röror osv, och en fantastisk kakbuffe till kaffet.

Det var också så kul att se både Nina och Iia, och idag lite extra roligt att se Nina, som varit bortrest sen förra hösten. Snabbt blev nästan två timmar för lite tid. Nå men, bra att vi bor i samma stad nu mera så kan man träffas oftare. 

På eftermiddagen har vi haft svärföräldrarna och Henkkas syster på kaffe-besök. Jag bakade en riktigt god bärpaj till kaffet, som var riktit enkel och gick hem hos alla. Nu har jag dock värsta socker-krapulan efter dagens alla kakor, eftersom jag igen inte ätit socker på fleeera veckor. Kan igen bara konstatera hur mycket bättre jag mår utan socker, trots att det kan vara gott med godis eller kakor ibland.  

Nåmen, här kommer ännu några bilder från idag:2503 13

2503 82503 152503 3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar