Header 4

Jag är tillbaka!

Skrivet av Caroline Högnäs 19.09.2021 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Det är nu över ett halvt år sen jag skrev ett inlägg här senast. Hur börjar man ens ett blogginlägg efter en så lång paus? Haha.

För som ni säkert förstår har det hunnit hända en hel del på dessa 7 månader, men jag tänker att vi liksom inte blickar bakåt allt för mycket utan nu gör jag lite av en klyschig nystart hösten till ära. Jag har länge funderat hur jag skall göra med bloggen: börja på nytt eller lägga ner den helt. För att få lite hjälp i mitt grubblande så gjorde jag därför en gallup på min Instagram där jag frågade var ni helst följer mig: på Instagram, bloggen eller möjligtvis Youtube. Fick förstås väldigt varierande svar, men ni var väldigt många som skrev att ni gillar (eller ja, gillade?) min blogg och gärna skulle läsa om jag skulle börja skriva igen. Så nu, efter ytterligare lite funderande, har jag bestämt mig för att göra det - börja blogga igen! 

Bloggen kommer dock vara lite mer tränings & hälsoinriktad än tidigare har jag tänkt, förstås också med en del uppdateringar från min vardag. Men vill ni se typ vad jag äter till frukost eller höra vad jag haft för mig under dagen så skall ni följa mig på Instagram. Där kommer jag också fortsätta uppdatera aktivt. Jag kommer börja sakta men säkert med ett par inlägg i veckan - vill ju inte ta mig vatten över huvudet heller då jag vet att jag har mycket annat på gång just nu. Men det känns ändå väldigt kul att väcka liv i bloggen igen! 

Men ännu på tal om de senaste 7 månaderna och att det hunnit hända en del, en sak måste jag ändå droppa i fall någon missat: jag är numera förlovad!! Det hände en fin sommarkväll när vi var på en liten minisemester i Insjöfinland. Det känns underbart!

Mer än så tänkte jag inte skriva idag. Jag och min fästman befinner oss nämligen på en liten minisemester igen. Denna gång riktigt mini: en natt och en timme hemifrån, men ack så skönt ändå. 

The Baro

Kommentarer

  • Jennifer 21/09/2021 6:40pm (18 månader sen)

    Härligt att ha dig tillbaka i bloggvärlden <3

    • Caroline Högnäs 21/09/2021 7:29pm (18 månader sen)

      Kul att vara tillbaka! <3

Skriv en kommentar