Header 4

Julen 2018

Skrivet av Caroline Högnäs 27.12.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Så var julen 2018 förbi.

Det har varit en mycket lyckad vecka här hem-hemma. Jag kom alltså upp förra fredagen och har haft en riktigt bra vecka hittills! Igår hämtade jag Henkka från tågstationen och vi stannar här hos min familj nu ännu i några dagar innan vi åker tillbaka ner till Helsingfors. Men, vad jag har haft för mig nu under julen tänkte jag visa helt oförskönat med lite oredigerade telefonbilder:

----

I fredags så hade vi släktens glögg-kväll här hemma hos oss. På lördagen var jag och fixade de sista julklapparna på stan, innan jag åkte iväg på min kompis Fredrikas examensfest. Det var tydligen så kul att jag glömde bort att fota. Det här är den bilden jag har från festen:

Caroline 12

 

På mig hade jag min nya smaragdgröna sammetsklänning. Råkade dock somna när vi skulle ta bild på den, tyvärr.

Caroline 8

 

På uppesittarkvällen (söndagen, dagen innan julafton, 23.12) lagade jag och Jannica julgodis, som vi brukar. Det blev Oreobollar och pepparkaksbollar, som det brukar. Och så tittade vi på bingolottos uppesittarkväll och paketerade julklappar, som vi brukar. Förresten, recept på bollarna hittar ni här. 

Caroline 11

 

Julafton firade vi här hemma hos oss med familjen. Jag började med en julaftonsträning och sen for vi hela familjen via gravgården och sa god jul till dem som inte längre finns med oss. Resten av dagen var precis som den brukar: mysigt, god mat, Kalle Anka och julklappar. Så tacksam för min fina familj.

Caroline 9

Caroline 13

 

Min favoritdel av julbordet: fisken och kalla rätterna.

Caroline 5

 

Hon som alltid skrattar åt mina skämt:

Caroline 6

 

Vår julgran detta år var liten och väldigt söt:

Caroline 10

 

På mig på julen hade jag: min smaragdgröna sammetsklänning! Insta-ladan på vår gård fick såklart vara med i år igen.

Caroline 7

 

Mina fina syskon med sprakasticks-konst!! Det heter väl egentligen tomtebloss men alltså, nä...

Caroline 4

 

På juldagen var det sedan dags för julmiddag nummer två här hemma. Lika gott var det denna gång. På kvällen hade vi, jag och mitt lilla gäng här hemma, vår årliga juldagsträff - och det var så roligt! Jag har inte skrattat så mycket på länge som vi gjorde innan vi begav oss ut till stadens nattklubb. Där var det också väldigt trevligt och jag träffade massa gamla bekanta, som man brukar. Enda bilden jag har från kvällen är faktiskt denna, som jag screenshotat från Jonnas snapchat. Nå, den är julig i alla fall:

Caroline 3

 

Hoppas ni alla har haft en fin jul <3

Kommentarer

  • Danielas Dagbok 30/12/2018 3:21pm (4 år sen)

    ååååh vilken fin klänning!

    • Caroline Högnäs 30/12/2018 3:35pm (4 år sen)

      Tuusen tack snälla! :)

Skriv en kommentar