Header 4

Kanske mitt vackraste blogginlägg någonsin

Skrivet av Caroline Högnäs 06.08.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hej,

I lördags var jag på bröllop. Hela dagen var så otroligt fin, med både massor med skratt och även en och annan tår. En vacker vigsel följt av en väldigt rolig, välplanerad och stämningsfull bröllopsfest.

Det var alltså Sandra & Christoffer som gifte sig. Sandra lärde jag känna i tvåan i gymnasiet och hon blev snabbt en av mina bästa vänner. Vi hade ett väldigt tight gymnasiegäng, som ännu håller ihop, trots att vi bor på olika ställen runt om i hela Norden. Det var så kul att vi nu också kunde träffas allihopa! Christoffer har jag kännt ännu längre, sedan jag började sjuan i högstadie. Då var han en av dom coola killarna i nian. Så kul att dom har hittat varandra och dom är verkligen ett så fint par! ♥

Jag hade även fått äran att sminka Sandra. Så jag åkte iväg till deras hotell redan på förmiddagen och spenderade tid med henne och Alina. Sedan åkte vi iväg till kyrkan och vidare till festen. Där stannade vi hela halva natten och hade så otroligt kul. Utan desto närmare beskrivning, bjuder jag här på några bilder från dagen, helt randomly från både Instagram och kameran:

SF Brollop
SF Brollop k

Brollop

SF Brollop r

SF Brollop d2

SF Brollop f

SF Brollop l

SF Brollop i

S F Brollop4

SF Brollop b

Som ni ser så hade Sandra byxor på sig! Alltså, så så så så  så otroligt snyggt och verkligen så hennes stil! Tror absolut vi kommer få se mera byxor och byxdressar på bröllop framöver. Remember where you saw it first ;)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar