Header 4

Kvalitetstid

Skrivet av Caroline Högnäs 22.07.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Om det skulle vara okej att påstå att jag har haft en närmast perfekt lördag, så skulle jag göra det. Men nu kan jag ju skriva att jag har haft en riktig toppenlördag i stället!

I fredags på kvällen åkte vi till Henkkas föräldrar, eftersom vi skulle låna deras bil på lördag. Det kändes  underbart att få sova i ett rum som var svalt och skönt, så där att det till och med var skönt att sätta täcket på sig när man gick och lade sig. Inte behövde man heller vakna genomsvettig, som man blivit van med i vår tropiska lägenhet. 

Steg upp på lördag morgon efter 08 och gick ut på en timmes löprunda. Insåg då samtidigt att det är under 8 veckor tills jag tänkt springa en halvmara. Det skulle ju vara nångång sen i höst, liksom?? Vart far den här tiden riktigt osv? Nåmen, efter att jag kommit tillbaka från min löprunda och vi ätit frukost började vi sedan småningom köra iväg mot Kyrkslätt och Långvik, där vi skulle spendera lördag-söndag.

Vi har varit till Långvik en gång tidigare, för tre år sedan. Gillar det stället supermycket! Det är snyggt och fräsht, bra restaurang med god mat, fint ställe på ett lugnt område etc etc. Vi blev inte besvikna denna gång heller.

Langvik3

Lördagen bestod av bubbelbad, vita badrockar, champagne, god mat på hotellrestaurangen, filmmys, rosevin, jordgubbar och sköna hotellsängar. Är det fult att erkänna att man tycker sådant är nice? Jag tycker verkligen det är så kul att unna sig en sådan här helg någon gång då och då - att lite komma bort från vardagen och ha lite extra mysig kvalitetstid tillsammans (nu låter det som vi skulle ha 3 småbarn, en hund och ett egnahemshus typ, men det har vi inte, heh). Även om netflix, en chipspåse och mjukiskläder hemma i soffan inte heller är så dåligt, så är det ju kul med lite omväxling ibland.

LANGVIK6En favoritoutfit, helt klart.

Idag så började dagen naturligtvis med hotellfrukost (bäst!) och sen körde vi iväg hemåt igen. Vår lägenhet behövde nödvändigt en storstädning och det har den nu fått. Insåg att jag tagit jättelite bilder från helgen, men ja, jag skall väl lära mig någon gång. 

Nu har jag bara två jobbdagar kvar och sen väntar några dagar semester för min del, ska bli superskönt att få vila upp sig riktigt ordentligt! :) 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar