Header 4

Mina 10 mest gillade bilder på Instagram 2018

Skrivet av Caroline Högnäs 30.12.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Så här i årsskiftes-tider så kan man på de flesta bloggar hitta diverse årsresuméer, tillbakablickar och sammanfattningar från det gångna året. För att inte tala om nyårsmål, -löften och visioner för det kommande året. Jag har ju själv varit lite off-blogg nu den senaste veckan och jag har varken lagt ner tid på min egen blogg eller på att läsa andras bloggar. Helt avsiktligt, alltså. 

Men det kommer eventuellt ännu några nyårsinlägg på denna blogg också, i fall jag får inspiration till något sådant. Men om inget annat, så tänkte jag i alla fall dela med mig av en tillbakablick på året som har varit, i form av mina mest gillade bilder på Instagram.

Här är de:

(ps. Emojisarna som jag använt mig av i bildtexterna syns inte här på bloggen. Jag är alltså inte så där tråkig som det ser ut...)

 

10. 

17.4.2018: Just me casually sitting on the floor smiling at my laptop

Insta 10

En av de största förändringarna under 2018 var nog mitt nya jobb. Jag gick in i året som arbetslös, eller alltså arbetssökande, och började mitt nya jobb från februari. Efter att ha jobbat nästan 5 år på en av Finlands största banker, var det en helomvändning att börja på ett litet, familjärt företag inom rekryteringsbranschen med helt andra uppgifter och ansvarsområden än jag hade haft tidigare. Jag har lärt mig otroligt mycket under året och ser fram emot att fortsätta där. 

Bilden är från vår photoshoot i slutet av februari.

 

9.

11.11.2018: True friendship is when you all have the same hair color. Ps. Ni e bäst ❤️

Insta 9

I början av november fick jag besök av några av mina bästa vänner och vi hade en mycket rolig helg här i Helsingfors. Önskar så att jag kunde bo närmare alla dessa så vi kunde träffas mera ofta. Jag uppskattar verkligen hur vi tillsammans kan diskutera, argumentera, gråta, skratta, fråga, undra, stötta, skämta och så vidare. Ni är verkligen så fina allihopa.

 

8. 

10.11.2018: Namaste, they said

Insta 8

Från samma helg som föregående bild. Som en del av vårt program den helgen var vi på Takkahuonejooga vid Löyly. Vi var en liten grupp på 15 personer som yogade i en timme i ett mysigt rum med en öppen spis och utsikt över havet. 

 

7.

24.6.2018: En lyckad midsommarhelg i Århus och Köpenhamn

Insta 11

Jag och Henkka flydde Finlands regn och rusk och firade midsommar i Århus hos Mandis och Nicolai. Det var en så mysig stad och ett bättre värdpar skulle man inte ha kunnat få! Vi hann också besöka Köpenhamn och bland annat Nyhavn (bilden) innan vi flög tillbaka till Helsingfors. 

 

6. 

4.8.2018: What a LOVEly day

Insta 6

En av de mest minnesvärda dagarna på hela året: då våra vänner Christoffer och Sandra gifte sig en fin sommardag i början av augusti. Det var en så fin dag och ett så lyckat bröllop! Ni kan läsa mer om det här. Jag och Henkka hade matchande outfits, fast Instagram-filtret på denna bild får min klänning att se nästan vit ut (den är alltså ljusgul he he).

 

5. 

5.9.2018: Makeup & filter

Insta 5

Denna helg hade jag varit på besök i Vasa bland annat på min kompis Sarahs inflyttnings-/examensfest. Med bildtexten ville jag väl än en gång förtydliga att Instagram inte är verklighet och att jag inte går omkring så här fixad så jätteofta.

 

4.

25.11.2018: Christmas lights ✨

Insta 4

Slutet av november och min favoritsäsong började och julbelysningen på Alexandersgatan tändes. Vi var på promenad i staden och beundrade julbelysningen. Trots att jag nu kan tycka det är skönt att julen är över, så kommer jag att sakna belysningen. Det piggar upp så mycket i mörkret. Som tur kan man väl trösta sig med att vi nu hela tiden går mot ljusare tider.

 

3.

24.12.2018: MERRY CHRISTMAS ✨

Insta 3

Årets julhälsning på Instagram: jag står med min fina, mörkgröna klänning framför ladan på vår gård och fryser och väntar på att vi skall få börja äta. Men jag är precis lika lycklig som det ser ut.

 

2.

7.10.2018: October is pink 

Insta 2

I oktober uppmärksammades bröstcancer. Jag var med och deltog i Vasabladets kampanj #ärdumed och ville även uppmana folk på Instagram att vara med och stöda bröstcancerforskningen. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

 

1. 

20.1.2018: Finally händer det! Så roligt att kunna berätta att jag är en av sevendays.fi's nya bloggare. Bloggen hittar ni via länken i biografin.

Insta 12

Och det som gillades mest var så här passligt nog när jag gick ut med att jag skulle börja blogga på Sevendays! Efter att jag länge funderat på att börja blogga, men aldrig riktigt kommit mig för, skickade jag i december förra året en ansökan till Sevendays när jag såg att dom sökte nya bloggare. Jag hade inte jättehöga förväntningar på att bli vald, men när jag sedan fick svar att dom vill ha mig i sitt bloggteam, blev jag förstås superglad och visste att det var nu jag skulle ta tag i det: börja blogga.

And here I am. Kul att ni läser min blogg och hoppas ni fortsätter med det även nästa år! 

(Lol, som någon av er skulle ha som nyårslöfte: "sluta läsa Caroline Högnäs blogg"...

... Och om någon har - let me know!)

 

PS. Följ mig gärna på Instagram: carolinemilia heter jag där.

Kommentarer

  • Malin Lundsten 30/12/2018 6:44pm (4 år sen)

    Så mysiga bilder! Jag hör till dem som älskar såna här inlägg, att stanna, fundera och reflektera över det man gjort och tiden som gått. Ha ett härligt nytt år! Kram

    • Caroline Högnäs 30/12/2018 6:55pm (4 år sen)

      Tack Malin! Och jag håller så med dig, det är så kul att kunna titta tillbaka och minnas :) Ha ett härligt nytt år du med! Kram

Skriv en kommentar