Header 4

Något ni undrar?

Skrivet av Caroline Högnäs 06.03.2018 | 5 Kommentarer

Kategorier:

Hejsan,

Det finns ju några traditionella inlägg som varje bloggare har skrivit...; min helg i bilder, 10 saker ni inte visste om mig, film/bok/poddtips osv osv... och så finns det frågestund. Jag vet inte varför, men ordet frågestund får mig att tänka på Kissie år 2009 med en 3 cm utväxt på ett foto taget med en webkamera?? Men nåja, trots att mitt inlägg inte har den rubriken så är tanken är den samma. Nu har jag haft denna blogg i snart två månader och ni kanske börjar få någon sort uppfattning om vem jag är (eller?). Det är ju svårt att veta direkt vad folk är intresserade av och tycker om att läsa, så detta inlägg är ämnat för er och ni får alltså jättegärna ställa frågor och så skall jag enligt bästa förmåga försöka svara på dem i ett inlägg. Kan vara vad som helst. Ni får också jättegärna komma med kommentarer eller åsikter vad gäller innehållet på bloggen om ni inte kommer på något ni vill fråga. 

Jag sa till min pojkvän att det är jättepinsamt om man skriver ett sånt här inlägg och så är det ingen som frågar något, så han lovade att skriva en fråga om ingen annan har frågat något innan klockan 16 imorgon, haha. Men det blir ju lite tråkigt... och nu har jag dessutom spoilat det... So come on, hit me with your best questions!! 

Foto Caroline Fragestundfoto: Thomas Broumand

Kommentarer

 • Alina 06/03/2018 10:05pm (5 år sen)

  Vad gillar du mest med Helsingfors?
  Vad saknar du mest från Vasa?
  Var vill du bo när du blir ”stor”?
  Hur ser din drömbostad ut?

 • Felicia 06/03/2018 10:35pm (5 år sen)

  Vilka ämnen skrev du i studentskrivningarna och vad handlade din gradu om? :)

 • Line 07/03/2018 1:08am (5 år sen)

  Finns det något du ångrar att du inte gjort som ung?

 • Nina 08/03/2018 12:25pm (5 år sen)

  Har du någon dröm idrottslig utmaning du skulle vilja genomföra/klara av? (Ex. Springa maraton på bahamas, kunna göra en backvolt)

 • Julia Holmqvist 09/03/2018 11:45am (5 år sen)

  Vad är ditt drömyrke?
  Vad är dina bästa karriärstips? :)

Skriv en kommentar