Header 4

Sandras möhippa

Skrivet av Caroline Högnäs 17.07.2018 | 0 Kommentarer

Hejsan,

I helg har jag gjort något jag faktiskt aldrig gjort förut - jag har varit på möhippa!

Planeringen av min vän Sandras möhippa har pågått i princip hela våren, och under helgen var det då äntligen dags. Det är ju något av det roligaste med en möhippa, att allt är så hemligt. Planeringen kräver så mycket mer än en vanlig fest eller tillställning, just på grund av att man skall involvera massor med andra människor, hitta på trovärdiga lögner och sedan vara nervös för om det kommer att funka.

Det gjorde det för oss! Sandra, som trodde hon skulle jobba både lördag och söndag, blev totalt överraskad när vi hoppade fram bakom kassan när hon var på väg på sitt första skift för helgen på lördag morgon. Och därifrån startade möhippan. Tänkte bjuda på lite bilder från dagen:

Först samlades hennes I do crew för att fixa hår, smink och prata ihop oss lite. Eftersom Sandra är truppgymnastik-tränare, så hade vi som deltog i möhippan förstås bildat en helt egen trupp med matchande outfits.P1000258

Vi hade planerat lite challenges åt den blivande bruden under hela dagen. 37186638 10214465971537629 8005062644463566848 n


Här är hela crewet samlat:
P1000278


Dagens första aktivitet var Aerial-yoga på Wasa Vertical. Jag gillade verkligen denna yoga-form och det är absolut något jag kan rekommendera både om man vill börja yoga själv, eller om man skall hitta på någon gruppaktivitet.

P1000287
Efter Yogan fick Sandra en fotmassage, och sedan blev det picknick i parken med mimosas och lite annat smått och gott.P1000304


Sen blev det SUP på Sandö. Vi fick både enskilda brädor och en stor, där man skulle vara 4 pers. Jag testade på båda för första gången och det var superkul!
P1000313


Efter SUPen började färden mot destination X, där vi skulle spendera resten av kvällen/natten. På vägen fick Sandra igen lite challenges, och hon skulle bland annat fixa sin brudbukett av det hon hittade i naturen samt sin bröllopsfrisyr och sin brudsminkning, utan spegel förstås. Det klarade hon fint!
P1000335


På en villa i Blaxnäs tillbringade vi sedan resten av kvällen. Vi åt god middag, drack sangria, bara pratade och njöt av sommaren.
P1000346P1000359
Kvällen avslutades förstås med en traditionell brudbastu. 
P1000366

På söndagen åt vi sedan en god frukost, innan vi började köra iväg hemåt efter en mycket lyckad möhippa! Det var också min födelsedag, och mina vänner överraskade mig med en present och sång på morgonen! Världens finaste kompisar ♥ Fick också samtal av både Henkka och familjen som önskade grattis och kände mig sådär löjligt lycklig.

När jag sedan kom hem till Helsingfors efter en svettig tågresa, utsvulten och trött, överraskade Henkka ännu mig med att möta mig vid perrongen. När vi kom hem fanns det sushi och jordgubbar i kylen. Och så kollade vi vm-finalen. Än en gång prickade han bara så rätt och det blev en annorlunda, men perfekt, födelsedag.

Men nog för idag. Ni skall ha en bra vecka!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar