Header 4

SOMMAR

Skrivet av Caroline Högnäs 03.06.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hej,

Nu kan man väl säga att det riktigt på riktigt är sommar, när vi gått över till juni månad och allt. 

Denna helg har det inte funnits mycket tid över för bloggande eller andra inomhusaktiviteter. Vi har nämligen haft fullt upp med att driva hotell och underhålla gästerna som övernattat här. Nå nej, inte riktigt ändå. Men min storasyster Sandra har varit här hela helgen, ända sedan torsdagen. Hon har nämligen flyttat till Helsingfors (weeei!) och väntar ännu på att kunna flytta in i sin egna lägenhet, så då har hon varit hos oss. Tur att hon har en så snäll lillasyster!

Igår blev det då en tur på stan, vi gick runt lite på Hietalahden tori, tog en sväng via Koff-parken och avslutade rundan i centrum. Sen kom mamma, pappa och lillebror med Sandras flyttlass på kvällen, så då var vi där och hjälpte till med det. Jag fick också testat min nya kamera lite och oj vad kul det är med en riktig kamera! Jag har dock inte alls hunnit sätta mig desto mer i inställningar etc - men det är kul ändå.

Senare på kvällen då resten av familjen kört iväg hemåt drack vi rosé och åt sushi och lite snacks på vår mysiga innergård. SOMMAR ♥

P1000011

P1000014

P1000017

P1000022

Ha en skön söndag!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar