Header 4

Vi har flyttat!

Skrivet av Caroline Högnäs 01.07.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Jag tänkte mest bara kika in och säga hej och meddela att jag är mitt uppe i att flytta in i vårt nya hem, därav lite tyst här. 

Att flytta är nog något av det roligaste, men samtidigt jobbigaste som finns. Det kan jag verkligen bekräfta efter veckan som varit. Jag kan inte komma ihåg när jag senast skulle ha varit så trött både fysiskt och psykiskt, men samtidigt så förväntansfull och lycklig. Det har varit så mycket att tänka på och fixa, tider att passa, mail att skicka, samtal att ringa. Men nu börjar jag äntligen se något sorts ljus i tunneln då vi fått fixat det allra mesta runtom själva flytten - allt från försäkrings- och bankärenden till att bli av med alla gamla saker och möbler, städa gamla lägenheten och lämna in nycklarna till den.

Det ser ännu ut som ett kaos här i vårt nya hem, med massor av flyttlådor och saker som inte ännu har någon plats. Och jag kan inte låta bli att tänka hur skönt det skulle vara om man bara kunde knäppa en gång i fingrarna och så skulle alla lådor vara tömda, alla saker på sin plats, alla hyllor, gardiner och tavlor uppsatta och alla nya saker införskaffade. För trots att jag tycker att sånt här är roligt - alltså att planera och inreda - så tar det ju så otroligt mycket tid. Säger alltså en som har världens sämsta tålamod (jag).  

Men ja ja, det är väl inte helt realistiskt heller att tänka att det skall se ut som på min vision board här när vi endast bott 3 dagar i vår lägenhet, hehe. Men så småningom. 

Och på tal om vår lägenhet. Hur sjukt är inte det? Att bo i sin alldeles egna lägenhet. Känns fortfarande lite som att jag bara är här på besök, men nej. Här tänkte jag stanna ett bra tag.Foto 26 06 2020 18 28 22

Kommentarer

 • Eva 02/07/2020 12:36pm (3 år sen)

  Oj vad roligt!! Hoppas vi får höra uppdateringar om hur det är när ni bor in er och att vi får se lite fler bilder :)

  Flyttar är nog precis som du säger. Och ofta är det nån låda eller nån tavla eller liknande som tar pinsamt länge att fixa klart hehe. Men då man faktiskt köpt lägenheten kanske det är lite lättare att ta tag i allt, annars har det i alla fall för mig lätt känts som att vissa saker kan lämna mer eller mindre i sina lådor om man ändå ska flytta om nåt tag igen.. :)

  • Caroline Högnäs 02/07/2020 3:53pm (3 år sen)

   Väldigt roligt, ja! Och ja, absolut skall det bli mera uppdateringar om flytten och fler bilder härifrån :)

   Jo, precis så är det! Det är nog en skillnad om man flyttar permanent eller mer tillfälligt :) ha en bra dag!

 • Oliver 12/07/2020 10:51pm (3 år sen)

  I'm really sad you don't do your podcast anymore :(
  I hope one day you two will continue.

Skriv en kommentar