Aijo PS! Nytt bebéförsök!

måndag 5 december 2016 - 22:58 | 1 Kommentarer

Ja just det ja. Det blev ju så att jag hade ägglossning idag, trots att jag hade hoppats på att den skulle låta vänta på sej till åtminstone imorgon. 

Som tur kunde jag ändra om i tidtabellen så att vi kunde passa in en inseminering på eftermiddagen. Och så här i efterhand känns det skönt att ha klarat av det idag, nu kan jag lugnt tänka på morgondagens slottsbal (som jag ska jobba på, jag skulle ev inte stressa över att se en balsändning på tv, eller vem vet) utan att stressa över ägglossnignar och installeringar av bebisar i magen (jag vill gärna tänka att det är just så det funkar, att nån installerar en litn bebé där inne).

Det här med graviditet och stress och kvinnokroppar, det ska vi prata om någon dag. Det är nämligen inte okej att haspla ur sej mantrat "stressa inte så ska du se att det kommer att funka" till personer som försöker bli gravida. Det här är något jag också gjort och tänkt, jag gör och tänker om nu. Men vi återkommer till det.

Det har förresten aldrig varit så mycket folk och så många barn på kliniken som idag på eftermiddagen. Oftast är jag eller vi där rätt ensamma, nu var det tre kids och flera par och någon enstaka ensam person. Fattar inget.

catzo bw 61Kvinna med moderlig blick.

Kommentarer

  • Dizi

    06.12.2016 21:04 (1 år sen)

    Åh vad jag håller tummarna att "installationen" går <3 <3 <3!!! (Och så fin bild! Är det genomtänkt hur kroppställningen återspeglas i tavlan? Ger så stark effekt!)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.