467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

ATT GÅ EN MIL I SKOGEN

Skrivet av Catariina Salo 10.08.2017 | 0 Kommentarer

IMG 2332

IMG 2333IMG 2346IMG 2350IMG 2362

Såatteee, vi gick en skogsrunda på lite över en mil igår. Tar väl inte länge, tänkte vi när vi gav oss iväg med bärhink och matsäck med oss.

Jaha, men att gå en mil i skogen i kuperad terräng är verkligen ett ASIGT sätt att tillbringa en eftermiddag/kväll. Speciellt Mira var onöjd där hon gick i sina gummistövlar. En mil i gummistövlar. Vi var tvungna att byta skor i ett skede för hon klarade inte av det mer.

Medan Mira alltid då och då försvann in i skogen med bärplockningsgrejerna stannade jag kvar på en stubbe eller en sten och sjöng julsånger och psalmer. Det peppade mej att hålla mej igång.

Sen var det ju ändå vääääldigt vackert på sina ställen där i skogen, speciellt vid den lilla tjärnen men klart vatten på ett 54 meters djup. På grund av tjärnen och alla trevliga rastplatser kan jag verkligen rekommendera Kalles Rundan.

Men inte för gravida eller gummistövelförsedda människor. Det gäller kanske att inse att det verkligen kommer att ta ett gäng timmar, att det inte är sådär bara. Men som väldigt oerfaren hajkare kan jag ju vara rätt stolt över mej själv.

Utöver det har vi i dag köpt en vagga. Jag har nämligen en svägerska som är en HÖK när det gäller facebookloppisar och hittade en sovgunga åt oss för en billig peng. Nån som har erfarenhet av såna? Tänker att den kan vara bra pga litet hem, plus tar nästan ingen plats att förvara så känns ändå ok att köpa den redan nu. (Iofs är det min bror som hämtar den så den lär förvaras hemma hos dem i Petalax ett par månader framöver, hehehe.) (Tack för hjälpen, underbara familj!)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar