467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

BABYBILDER PÅ NÄTET - IGEN - OCH EN FÖRSTA MORSDAG

Skrivet av Catariina Salo 14.05.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Mors dag, vilken fantastisk orsak att sätta sej i parken med pizza och skumpa. Drakungen hade naturligtvis fixat det fint åt sina mammor med deras favoritpide, några IPA:n och en flaska skumpa. Föräldrarna var mycket nöjda i solskenet.

Själv valde hon dock att sova riktigt skruttigt, så det blev lite tandagnisslan mot kvällen. Dagen innan betedde hon dock sej exemplariskt, bättre än nånsin, så jag känner att det finns hopp om att det vänder!

Inför morsdagen blev jag intervjuad, bland annat den här blågin, på Yle Vega Huvudstadsregionen. Jag tycker det var en helt avslappnad och skön intervju (sändes live från vårt vardagsrum i fredags), här kan man läsa artikeln det sedan resulterade i.

Screen Shot 2018 05 14 at 08.39.01

I intervjun frågade Lukas hur jag tänker kring att lägga ut bilder på barnet på nätet, och det har jag ju funderat och resonerat kring tidigare. När jag skrev om det senast kom det en massa bra kommentarer av er, både här och på min Facebooksida (ni får gärna gilla, det skulle göra mej glad!), och jag tänker på det väldigt ofta.

Senast igår, före den här artikeln kom ut på nätet faktiskt, pratade jag och Mira om det. Att det känns som att Lillspiggen varit online ganska mycket på senaste tiden, att borde vi (läs: jag) lugna ner oss lite. Och det tycker jag är helt fine, man måste kunna ändra och revidera sina åsikter och tillvägagångssätt an efter. Det är väl det lifvet är, en himla massa kompromisser, dåligt samvete och changes of mind.

(Däremot står det i artikeln att jag lägger ut *mycket* bilder på mitt barn på internet. Det där kan ju debatteras, jag tycker nämligen jag är rätt moderat med bilder. Hehe. Men det är väl alltid vad man jämför med, skulle jag inte lägga band på mej själv skulle det finnas tjugo bilder om dan av Lounis på le internet.)

(Och en annan grej: det pratas om förlossningsdepression i artikeln, jag skulle mer kalla det graviditetsdepression.)

7655D7D5 9623 4AC7 B5F9 A174CE6808D1

Lounis ska förresten åka på sin första kryde i dag! Vår morsdagspresent av barnet är att åka på en dagskryssning till Stockholm. Det lovas 26 grader varmt där imorgon, jag är förberedd med både sommarklänning och solkeps. 

Ser väldigt mycket fram emot resan, dels för att bara få göra nåt kul tillsammans som familj, men dels också för att Louna ska få träffa en av sina faddrar där för första gången! Blir väldigt spännande.

Jaha nähä, nu vaknar barnet så jag måste rusa. Hann iaf dricka kaffe och skriva ett inlägg JESSSS VILKEN BEDRIFT! Ok hej!

Kommentarer

  • Lina 16/05/2018 10:50pm (2 år sen)

    Måste bara säga att ni valde ett så fint namn till er drakunge. Gillar starkt. Ps. bra firande av er första gemensamma morsdag. Verkade vara en bra kväll :)

Skriv en kommentar