467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

BLODIGA BÅTBLOGGEN

Skrivet av Catariina Salo 30.05.2017 | 0 Kommentarer

FullSizeRender 2I söndags hade jag faktiskt en liten, liten stund av inre och yttre lugn.

Hej från Finska viken!

Jag är på väg över till Tallinn för ett jobbmöte och lite fritid. (Har du bra tips? Holla at me!) Min båt startade förstås tidigt, så klockan ringde ännu tidigare. När jag äntligen kom upp efter några snoozningar och satt på sängkanten kände jag mej exakt som den där dåligt uppstoppade, sittande räven. Det var liksom min första tanke i morse.

Förutom jobbmöte i Tallinn och förra veckans jobbresa till Ryssland, klipper jag dokumentär på Rundradion för tillfället. Det stressar mej något så fruktansvärt, eftersom tekniken och systemen på Yle aldrig (ALDRIG!) är på min sida. Därför ligger jag väldigt mycket efter i tidtabellen just nu och känner konstant små ryckningar i vänster öga. 

Troligen är det den stressen som får mej att känna mej som den sittande räven.

För övrigt kan jag meddela att jag fått mens och börjat käka hormoner. Det tar emot att bara skriva det, för jag är så jävla trött på att tänka på, prata om och fundera på min mens och mitt reproduktiva system. Om det inte nappar den här gången tror jag vi behöver fundera på att ta en paus. Blir liksom så trött på mej själv och min kropp.

Så vi får hålla tummarna nu igen då. Om lite på två veckor tinar vi upp en liten fryskaveri och monterar den in utero.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar