467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

DEN STORA CATZODAGEN

Skrivet av Catariina Salo 16.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

IMG 6198

Ni har förstås undrat och funderat, huuuur hade Catzo det på sin födelsedag? Nå låt mej berätta! 

På morgonen blev jag väckt med sång, en QUENTINKAKA och alkoholfri SKUMPA! Själva katten ville dock inte vara med, han anade nog att någon gjorde sej gullig på hans bekostnad och därför gick han och ställde sej med ansiktet mot ett hörn medan jag blåste ut ljusen. (Nej det är inte korvbitar runt kakan, det är MARSHMALLOWS.)

IMG 6254

Senare på dagen, efter att sovit en förmiddagstupplur, mötte jag upp Mira vid Hagnäshallen för lunch. Älskar hallen vid jul, det är så mysigt med folk som shoppar jultillbehör och så doftar det så halligt. Nostalgisk blir jag förstås också, jobbade i hallen för sådär 10 år sedan och julen var den stressigaste men BÄSTA tiden att jobba. Folk var glada! Det känns som att det är färre sura kunder i en saluhall än i vanliga butiker. 

IMG 6255

Efter lunchen gick vi via ett barnloppis och hittade igen en hel drös med babykläder för nästan gratis, t.ex. en vinteroverall och en elefantdräkt. Och en orange ap-pyjamas i frotté! Quentin gillade.

IMG 6218

Igår var det ju också manifestation i #dammenbrister-anda på Lilla teatern. Eftersom jag inte skulle kunna besöka manifestationen gjorde jag istället revolutionspepparkakor. Fina va?

IMG 6252

Sen blev det kväll och vi hade bokat bord på anrika Sea Horse, eller Sikala som den kallas. ÄLSKAR stämningen och inredningen och menyn och ALLT på det stället, därför hade jag önskat gå dit.

Det var förstås mysigt som vanligt, men några julfestfirare var så jäkla högljudda att det riktigt störde. Jag brukar inte vara den som majndar om nån har roligt, men när tjugo fulla herrar skriksamtalar några bord bort känns det onekligen pikilite störigt.

IMG 6240

Jag äter sällan strömmingar, men när jag gör det äter jag en miljon av dem och det är GOTT. Fattar dock inte hur någon orkar äta hela portionen de serverar på Sea Horse, jag kan säga att bilden gör inte storleken rättvisa. Där är ca 15 strömmingar och jäkligt mycket mos.

IMG 6251

Som tur kan man ta hem resten i en doggybag åt katten! Fast katten vägrar förstås strömming.

Årets födelsedag får tolv strömmingar av tio möjliga. Och än är det två dagar kvar av födelsedagsveckan, i dag ska jag se nya Star Wars-filmen och imorgon sjunga vackraste julsånger i kyrkan. ÄLSKAR.

Fast visst hörni, det är också tungt att ha roligt. I dag vaknade jag klockan nio efter att ha sovit tio timmar och kunde inte fatta att jag är var så trött. Kroppen (och knoppen) börjar verkligen kräva allt mer schlafande på soffan. Men inte mej emot, faktiskt.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar