467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

Du är kiva!

Skrivet av Catariina Salo 03.03.2017 | 2 Kommentarer

I know, I know. Jag har inte haft mycket annat än tråkigheter att säga på bloggen under de senaste veckorna. Men vet ni, det är så skönt att märka att efter dåliga perioder så kommer bra perioder. För i ett skede av mitt liv kändes det som att den dåliga perioden aldrig tog slut.

Därför tror jag ibland att allt är tröstlöst nuförtiden också; när jag är i en dålig period tror jag att så här kommer det att kännas nu i all evighet. Sen kommer en lite bättre dag, en ännu bättre dag och plötsligt märker en att en har fått vila och allt känns relativt okej.

Det känns nästan okej i dag, jag har haft några lugnare dagar, jag har hunnit gråta, jag har hunnit sova. Jag har hunnit leva!

Och när jag nyss var på väg hem från ett möte blev jag stannad av en tjej på gatan som berättade att hon läst min blogg. Och det var så ROLIGT och så INSPIRERANDE att höra sånt i en situation när jag minst anade att det skulle komma. Tack Helene för att du stannade mej, det var veckans bästa möte!

Var snälla med varann den här fredagen, och alla andra fredagar och dagar. Beröm nån du tycker om! Bjud hem din bästis på mat, gå på bio med din partner, pussa din katt. Säg till den där främlingen att du uppskattar hen, mejla din idol. Skicka ut kärlek till universum.

Det ska i alla fall jag göra.

Photo on 03 03 17 at 13.02 2Wut up gurl?

Kommentarer

 • Kugge 03/03/2017 1:47pm (4 år sen)

  Kanske det skulle vara dags att få igång en kärleksbombskampanj igen. Var för några år sen och det var så fint så fint! <3 Glad fredag Catzo!

  • Catariina Salo 03/03/2017 3:05pm (4 år sen)

   Jaaaa kärleksbomberrrrr!

 • puva 03/03/2017 1:52pm (4 år sen)

  Kärlek till dig! Och medkänsla i alla motgångar som varit på sistone. I min arbetsbubbla har jag inte hunnit notera omvärlden just alls på sistone. Skönt att se horisonten, och omgivningen, igen. Du och de dina har varit med om livets ytterligheter, det är inte litet det. Klart man blir tröstlös och slut. Men också för dem som inte längre är bland oss, måste vi som är kvar fortsätta. Skönt att det känns bättre att fortsätta nu. Kram!

  • Catariina Salo 03/03/2017 3:05pm (4 år sen)

   Kram Puva! Och kom ihåg att komma upp och andas därifrån arbetsbubblan. <3

Skriv en kommentar