467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

EN LÖRDAG I ETT LIV

Skrivet av Catariina Salo 09.12.2017 | 0 Kommentarer

IMG 5960

Visst är det konstigt det där, vad en nattsömn kan göra. Jag sov i tio och en halv timme i min internatsäng, men endast *en* kisspaus vid klockan två, och kände mej *NÄSTAN* utvilad när klockan ringde 8.30.

Jag vill gärna inte prata så mycket om min depression för tillfället, så vi kan ju kalla den Dystern istället så låter det lite trevligare. Dystern har gjort att de senaste veckorna varit hemskt utmanande, trots att det ändrar från dag till dag. Därför har den här lördagen känts så otroligt peppig och fin och bra och mjuk som bomull.

Liksom, tänk att jag får vara på skrivkurs med en massa kloka människor som berättar om sina skrivprocesser och får ha så smarta och bra lärare som Mia och Monika! Den här gången har vi Monika Fagerholm som lärare och jag kan ju inte påstå att jag inte är lite starstruck. Jag menar, ni har väl LÄST Den amerikanska flickan? HJÄRTA. (Fast man får kanske inte erkänna att man är starstruck? Äh, skit samma! Det är så jäkla inspirerande!)

Så ja, att få vara på skrivkurs, att ha sovit, att få hänga med bra människor - det värmer så införbannat i hjärtat. PLUS att jag i dag insåg en viktig grej i mitt manus som troligen kommer att hjälpa mej framåt. 

Tänk att igår hade jag sån ångest att jag actually funderade på om jag alls klarar av att gå på kurs. SÅ GLAD ATT JAG GJORDE DET HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA

Så tack och hej, hoppas ni haft en lika inspirerande dag som jag! 

(Förlåt för superpeppighet, vi återgår snart till status quo: bitter och ledsen.)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar