467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

EN SKRIKANDE BEBIS PÅ TIO VECKOR

Skrivet av Catariina Salo 04.05.2018 | 2 Kommentarer

Kategorier:

IMG 9965Vänligen ignoerara katthåret på mattan. Rimligt att köpa en gul matta när man har en svart katt. Verkligen.

Min bebis är två och en halv månad i dag. Tänk, i tio hela veckor har hon funnits till (på utsidan). 

Jag råkade just på några foton från Drakungens allra första dagar. Det är så absurdt att den lilla minifarbror som syns på de bilderna är den samma skrattande bebis som ligger på vår balkong och sover just nu. Eller hon skrattar ju inte nu när hon sover, men hon är glad nuförtiden. Ibland.

IMG 0092Två dygn gammal skruttig fabo.

Faktum är ju att hon skriker en del, speciellt om kvällarna. Och somnar bara om hon är i vagnen eller har mitt bröst i munnen. Jag försöker tänka att det är mysigt när jag ligger där för n:te timmen med utdragen bröstvårta, och att jag snart kommer att sakna den här tiden. Lite hjälper det ju att tänka så, hehe.

Igår gick jag på en yogatimme här i grannen och sprang hem i ilfart direkt efter sawasanan för bebin hade gråtit under hela den timme jag var borta. En tiss i munnen och hon lugnade sej och somnade. 

Så ja, trots att det är lätt att tänka att jag ska njuta av den här tiden blir den här situationen onekligen lite jobbigt för oss alla tre. Och för Quentin, han försöker alltid hjälpa till när Kommandoran skriker, men det finns föga hans små lurviga tassar kan bidra med. Intalar mej att det är en fas, snart är det över.

IMG 0004Ja, det var jag som valde ballong åt barnet.

Sanningen är ändå att livet rullar på rätt enkelt och bra. Vi börjar ha våra dagliga rutiner, hon sover rätt bra om både dagar och nätter och hon kan vara riktigt bedårande i sina bra stunder. Vi klarade till och med av en resa till Österbotten, jag och Drakungen på tumis. Värre kunde en ha det.

För mer ögonblickbilder rekommenderar jag att du följer mej på insta stories. Jag inbillar ju mej att det är mer okej att lägga upp bilder på barnet där, eftersom bilderna och videorna försvinner efter ett dygn. Må vara naivt tänkt. Men ändå, där uppdateras det lite snabbare, mitt instanamn är förstås @idealacatariina.

Tjing och tjo, ha en fin helg!

IMG 0050Bara en gång har katten satt sej på barnet och då visade barnet genast vad hon kände om den saken. En svans på magen är dock acceptabelt.

Kommentarer

  • Alexandra 04/05/2018 3:38pm (22 månader sen)

    Vilken sötis! Har också en unge som bäst trivs med en tiss i munnen när det ska sovas. Megamysit not so much när man hållit på med det i snart ett halvår. Meeen snart är det väl förbi :) och själv är man också tryggast när man vet var man har ungen, tätt intill <3

  • Annica 04/05/2018 6:18pm (22 månader sen)

    Oj så söt bebis! Tiden går så otroligt fort. Är tyvärr barnlös. Mitt yngsta älskade syster och gud barn blir tre år. Fattar inte vart tiden far.
    Själv är man ännu ung nåja vid fyrtio känner man sej kanske int så ung nåmer som KAJ så träffande sjunger.

Skriv en kommentar