467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

Enmånadspizza

Skrivet av Catariina Salo 19.11.2016 | 1 Kommentarer

I dag har jag varit gift i en månad. Eller: i dag har jag varit registrerad i en månad. Ett partnerskap godkänt av staten. 

Fattar förresten inte hur det kan ta nästan två år från att den nya äktenskapslagen godkändes till att den stiger i kraft. Samma procedur tog väl typ en månad i Sverige. Blir så himla less.

Men ja, för exakt en månad sedan stod jag på Erottajans karaoke och sjöng Bed of roses för min nya fru. (Dagen efter vaknade jag med sjuk ångest, inte för äktenskapet, utan för att jag druckit så mycket skumpa kvällen innan. Sedan dess har jag hållit mej till kokis och grönt te.)

Jag är vanligtvis den sämsta i världen på att komma ihåg årsdagar och månadsdagar och what not, men DEN HÄR GÅNGEN var det jag som kom ihåg det! Är så sjukt stolt över mej själv. En gång av 20 lyckas jag.

För att fira bjöd jag Mira på snigelpizza på Piece n Love här bredvid. Godaste pizzan ever, men den är så mastig att vi nog får hålla en paus ett tag nu.

Som socker på botten och körsbäret på toppen och grädde på moset spelade mina underbara vänner Lina och Bifu, aka Puff Collective, skivor där ikväll. Hör på det här: Kent, Ace of Base, Leila K, Ankie Bagger och Roxette. HUR BRA?

Kollade också lite på galastreamen när vi kom hem, så SJUKT FINT att Ellen vann årets blogg! JIPI!

FullSizeRender2

Jag visar upp min romantiska sida. På det viset är jag rätt bra, att jag är hemskt romantisk.

Kommentarer

  • emzi 19/11/2016 11:47pm (4 år sen)

    Grattis åt er! Yay! :D

Skriv en kommentar