467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

FEELING LORELAI GILMORE

Skrivet av Catariina Salo 26.10.2017 | 3 Kommentarer

Kategorier:

Finns det nån som älskar snön mer än Lorelai Gilmore?

I hela mitt vuxna liv har jag hatat vintern och med den, snön. Jag har inte kunnat tänka mej något värre än mörker, kyla och våta vita vita klimpar som faller ner från himlen och landar på min eyeliner.

Men i år. Jag har väntat på snön och julen i en månad redan och mina förväntningar var skyöhga när jag gick och lade mej igår. "Snöoväder att vänta i södra Finland" och allt vad de sa på nyheterna.

Ni kan ju ana hur besviken jag blev på morgonen när jag ivrigt trevade efter mina brillor och plirade ut - och såg regnet.

För tillfället ser det ut att komma nåt slags slask från himlen, det är lite bättre än vatten. Men jag slutar inte vänta, för mej räknas inte det här som första snön.

Jag väntar ännu på den där dagen när det är mörkt och stora vita flingor dalar ner på min mössa medan jag vandrar på upplysta gator i Rödbergen. 

Vänta bara.

Kommentarer

  • Jenna 26/10/2017 10:46am (23 månader sen)

    Alltså sån besvikelse! Väderrapporterna luras, det här är ju inte snöoväder :( Tänkte precis på väg till jobbet att det här FÅR inte räknas som första snön pga den ska vara fin och mysig inte slaskig och äcklig..

  • Frida 26/10/2017 11:34am (23 månader sen)

    Det snöar bara man åker lite utanför centrum! :) Man behöver inte ens ta sig långa vägar bort så är det redan snö som faller från molnen, och hålls på marken!

  • Anna 27/10/2017 8:34pm (23 månader sen)

    Jag kanske inte älskar snön mera än Lorelai, men jag älskar definitivt snön, speciellt den första snön, lika mycket som henne. Det är något speciellt och magiskt när den första snön kommer. Detta år var jag för upptagen för att se när den kom, vilket gjorde mig riktigt besviken. Men det spelar väl ingen roll om det är den första, andra eller tredje snöfallet, allt ser likadant ut, och alla gånger det snöar, så blir marken magiskt vit.

Skriv en kommentar