467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

FEM FÖRÄNDRINGAR I VECKA 30

Skrivet av Catariina Salo 17.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

IMG 6293

Vi har gått in i vecka 30 av graviditeten och är också inne i tredje trimestern.

Saker som förändrats de senaste veckorna/dagarna:

1. Det känns som jag plötsligt exploderat i storlek. Jag vet att det här nog inte är något ännu, bebisen ska ju växa i 2,5 månader till. Men inom mej känner jag att det börjar bli kort om utrymme och jag stånkar och stönar som en annan panschis så fort jag ska röra på mej.

2. Jag har börjat sova om nätterna. De senaste två nätterna har jag bara vaknat för ett toabesök, i övrigt har jag sovit närmare 12 timmar. Känner mej verkligen inte utvilad när jag vaknar heller.

3. Katten Quentin har blivit så otroligt mammig. Han ska vara bredvid mej mest hela tiden.

IMG 6300

4. Lederna i mina fingrar har börjat bli stela, speciellt om morgnarna. Det lättar under dagen bara jag kommer ihåg att dricka mycket vatten.

5. Eftersom jag saknar framförhållning och inte kan förutse när jag behöver äta blir jag blixthungrig på de dummaste ställen - som på bussen precis när jag gått hemifrån (utan matsäck). Hände senast idag när jag for iväg för att sjunga julsånger, på bussen kom jag på att herregud, jag GLÖMDE att äta lunch. Suck. Måste säkert skriva små lappar på dörren att jag måste komma ihåg att packa med mellanmål varje gång jag går ut.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar