GEORGSGATANS SIMHALL! HJÄRTA!

måndag 11 december 2017 - 21:22 | 0 Kommentarer

kurs

Det är födelsedagsvecka! Årets bästa vecka! Jag har en litenliten plan för varje dag, nu är det bara att hålla tummarna för att jag kommer att orka med allt.

I dag tog jag min fru i handen och gick till Georgsgatans simhall. Det var första gången där sedan våren, skämmigt nog. Vår tradition i vintras/våras var att gå dit om söndagarna och bada bastu och simma lite. Simhallen är stängd under sommaren och när den öppnade igen i september skulle vi ta upp traditionen igen. Men det blev bara inte så. 

Det bästa med Georgsgatans simhall är förstås att en inte behöver ha simdräkt på sej, jag HATAR att dra på mej en fuktig baddräkt, så det funkar verkligen för just mej. Hallen är också oerhört vacker OCH det är Helsingfors stads hall, vilket gör att både jag och Mira får specialpris där. Bäst.

Såg ni förresten Finlands lucia i kvällens Efter Nio? Anna-Kajsa Edström verkar vara en så fiffig och tuff brud, är jublande glad över att just hon blev lucia. Eftersom jag äääälskar jultraditioner och lucia, ska jag nog försöka ta mej till Domkyrkan på onsdag och se själva kröningen där. Det har jag aldrig gjort förr.

I programmet pratades också om #dammenbrister och #metoo, och för en sekund sedan fick jag inbjudan till en manifestation som ordnas på Lilla Teatern på fredag (min födelsedag!). Jag kommer troligen inte att kunna gå pga ska äta strömmingsbiffar på Sea Horse, men ALLA ANDRA måste gå!

Hejppa.

Bilden har inget med Georgsgatans simhall eller lucia att göra, det är bara en reflektion av gårdagens verklighet.

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar