467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

GRÄVIDFLU

Skrivet av Catariina Salo 21.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

5fe45c1bd0162cc1a40e096ae1d33831Tips till andra sjuklingar, pinteresta baby alpackor.

 

Det är inte manflu, det är inte womanflu, det är nåt mycket värre. Det är grävidflu.

Jag har hostat i tre veckor, besökte t.o.m. läkaren för det, för en kan inte alltid veta med mina astmatiska luftrör. Men allt var ok, det går över, sa läkaren. 

Sedan åkte jag på festival där jag mest låg inomhus och vilade. Väl hemkommen blev jag sjuk och låg till sängs en dag med lite feber och ont i halsen. Mirakulöst nog var jag frisk nästa dag och kunde go about my bussiness.

Vilket jag inte borde ha gjort.

För i dag är allt dubbelt värre. Det känns som mina ögon sakta men smärtsamt håller på att rinna ur sina hålor, som om en liten apa med fez satt under pannbenet och spelade kastrullock medan Starke Adolf håller ett stadigt tag om mitt bakhuvud.

Ibland kan det ju kännas skönt att vara sådär lite lagom flunsig och ligga i sängen och se på serier och mysa hela dagen. Den här åkomman har dock betytt att jag missat 1) en dag i Tammerfors med en gammal, kär vän 2) en brunch med alla de andra miss gay finlandarna 3) det mesta av en ljuvlig bebis namngivningsfest. Ei jatkoon.

Dessutom har jag redan kollat igenom Divorce, Glow och Insecure. Och de senaste avsnitten av Modern family och New girl. Dessutom några trygghetsavsnitt av Gilmore girls och Friends.

Jag har liksom inget att se mera. Och det är verkligen inte särskilt mysigt med den här balkanorkestern i mitt huvud.

Oy vey, skänk mej min hälsa tillbaka, sil vous plait.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar