467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

HEDNAMOR MED MIGRÄN

Skrivet av Catariina Salo 30.07.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

IMG 1828El senorita y el hombre y el ninjo uder duken.

Jag har aldrig varit en sån som har migrän, men idag när det började fläckas framför båda mina ögon och synfältet bara minskade i det ena ögat var det rätt klart vad det handlade om. Det hela skedde under en namngivningsfest där jag blev fadder - eller hednamor - åt Min Polare Elvis. Som tur hade jag redan tagit emot hedersuppdraget, läst min dikt och ätit maten före synen for.

Nu ser jag redan skarpt igen och nån större huvudvärk fick jag inte heller, lite gör det ont men mest är jag trött. Gjorde en snabb googling på väg från festen och det visar sej att personer med migrän vanligtvis har det lättare under graviditeten. Sen finns det väl vissa som börjar uppleva migränerna också, nåt med hormoner etc. 

Att bli hednamor åt Elvis förresten, så himla fin grej! Enligt hans föräldrar ska jag och barnet tillsammans idka jämställdhet och kamp, men också sopa mattan med Singstar och karaoke. Det blir många Bed of roses känner jag. 

Hoppade nyss på ett tidigare tåg hem. Så jäkla skönt att komma hem till treenigheten, eget hem, egen säng och egen katt. 

Kommentarer

  • Eva K 31/07/2017 9:38am (3 år sen)

    had eockså kring v 7-8 kraftig huvudvärk, hjälpte att ligga i mörkt rum med isklabb på nacke/panna

  • Catta 31/07/2017 7:46pm (3 år sen)

    Jo! Jag hade oxå migrän i början på graviditeten. Så cool med hednamor, jag stjäl denna idé till vår Namngivningsfest ❤️

Skriv en kommentar