467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

INREDNINGSLISTAN

Skrivet av Catariina Salo 05.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

IMG 0536

Inredning för mig är något som kommer vid sidan om mitt samlande. Ja, jag är en samlare och lite av en hoarder faktiskt. Jag äger miljontals små kaffekoppar, tusentals små fina prylar och vinden är överfull av gammalt skrot.

Jag skulle beskriva min stil i hemmet som: alltsåååå stil? Min devis är egentligen bara att allt som jag tycker är fint passar ihop.

IMG 0485

En inredningspryl jag ångrar att jag köpt: jag vet inte om jag nånsin direkt köpt en inredningspryl. Däremot har jag köpt en massa prylar och saker för att jag tycker att dom är fina och ställt dem i en hylla eller dylikt, så att de blir en del av inredningen. Nä, kan inte säga att jag ångrat något? Om jag blir trött på nåt så ger jag bort eller säljer det.

Min favoritsak i hemmet är vår nya bokhylla - för tillfället. Jag älskar också vår säng och vår soffa. Men ja, bokhyllan. Den fick vi gratis av min kompis Frida. Eller egentligen hennes mommo. Och den levererades till och med ända hem till dörren av Fridas pappa! Det kallar jag bra Borgåservice.

Sen gillar jag faktiskt också våra Fanett-stolar och bordet som ser ut att vara i samma serie men som är ett billigt loppisfynd.

IMG 0488Hitta katten.

 

Så här vill jag ha mitt hem: mysigt och fyllt av saker jag tycker om och som innehåller minnen. Jag är en sucker för nostalgi.

Den bästa inredningsdesignern: jag.

Hade jag en miljon att lägga på inredning: får man köpa en lägenhet med de pengarna? Sätter dem hellre på själva hemmet än det som ska vara inne i hemmet. 

IMG 0537

Det finaste hemmet jag sett: svår fråga. Jag gillar personliga hem med varm och plåttrig inredningsstil. 

En inredningsstil jag inte förstår mig på: var och en med sitt, tänker jag. Men det som jag inte vill ha i mitt *eget* hem är minimalistisk stil, eller det där skandinaviskt lätta. Eller vad jag tror att det är, är inte helt säker, lol.

IMG 0538

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar