467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

KURT COBAIN REINCARNATED?

Skrivet av Catariina Salo 20.02.2018 | 3 Kommentarer

Kategorier:

IMG 8110Skärmdump från Nalles instastory, @bjornfagerholm.

Någon jättestor njutning av att stå framför en kamera får jag verkligen inte. Det är inte så att jag skulle ha nåt emot att se mej på bild, jag är inte ens så kräsen med hur jag ser ut på fotografier - men ska jag posera, då fan blir det lätt jobbigt. 

Som tur har jag vänner som inte bara är snudd på övernaturligt bra fotografer, de får mej nästan att glömma all poseringsangst också. Ja, jag ser på er Frida och Nalle.

Jag hade redan gett upp på att ta några graviditetsfoton, dels för att jag inte är bekväm med gulliga magbilder, dels för att min hälsa blivit så dålig. Som tur har jag ändå vänner som pushar på och påminner mej om att jag troligen kommer att ångra mej senare om jag inte gör det. OCH! Dessa vänner kommer HEM till mej för att fota. 

Jag säger inte att det var en walk in the park att bli fotad med den obekvämhet som sitter i kroppen för tillfället, men det gick och Nalle gjorde sitt absolut bästa för att jag skulle känna mej bekväm. Tack Nallukka! Och tack till assistenterna som också var med.

Lovar visa bilder senare. Nu ska jag fortsätta dricka hallonbladste och guppa på jumppabollen. Det är nämligen Kurt Cobains födelsedag i dag och det vore nice om Drakungen skulle födas exakt just idag. (Alltså vi inser väl alla att det kommer att ta till 2.3 när de sätter igång det hela?)

Kommentarer

 • Jennie 20/02/2018 12:48pm (2 år sen)

  Förstår så den där känslan! Att man inte orkar/vill stå framför kameran när man mår dåligt under sin graviditet. Men jag tror också dagen kommer då du är glad över att ni tog bilderna. Jag hann aldrig ta några då sonen föddes för tidigt och jag mådde uruselt och det harmar mig verkligen nu att inte ha just några bilder från graviditeten. Men barnet kom ju och mår bra så det är det viktigaste :).

  • Catariina Salo 20/02/2018 12:55pm (2 år sen)

   Så sant! :)) Såg ren några previews, och är redan nöjd över att vi gjorde det.

 • Jooles 20/02/2018 3:33pm (2 år sen)

  Jag kan förstå det där med att må dåligt. Hett tips dock, börja med en "riktig" jumppa / simning what not efter att du återhämtat dig från förlossningen. Jag gjorde det inte och nu när jag motionerar regelbundet igen så sparkar jag mig själv. Hade orkat med babyåret mycket bättre om jag hade gjort det, fast jag då bara ville hänga med familjen... Jag gick på vagnpromenader varje dag för båda barnen sov bara i vagn, men det räckte inte för mig för att hållas i skick.

 • Sandra Grindgärds 20/02/2018 6:44pm (2 år sen)

  Oj så jag känner igen mig i det där. Inte för att jag vet hur det känns att ta gravidbilder utan hur obekväm jag är att posera för en kamera. Alltså herredumilde hur oseriösa och obekväma vi var när en fotografkompis skulle ta förlovningsbilder på oss, men ack så duktiga de är för visst fanns där guldkorn.

  • Catariina Salo 20/02/2018 7:55pm (2 år sen)

   Det är så skumt! Mitt i allt är man bara helt HEH HEH NÅ HUR SKA JAG NU HA HÄNDERNA mem sen blir det ändå hur bra som helst!

Skriv en kommentar