467C50E1 A368 4961 A903 A515AC31CE2A

Långfredagsvåndor

Skrivet av Catariina Salo 14.04.2017 | 2 Kommentarer

En ska väl lida lite på långfredagen, det står i alla fall i nån bok. (Ja ja, jag vet exakt vad det står i boken och kan gärna recitera för er, försöker bara vara vitsig.) Jag körde igång med riktigt mästerliga passionssmärtor i natt.

Vaknade vid tre med så ont i magen att jag började lipa. Efter en stund på toa lättade det, men jäklars så jag har ont överallt nu på morgonen! Det liksom trycker i musklerna och gräver i magen.

Rädsla: missfall!

Den egentliga teorin: jag har ätit väldigt lite de senaste veckorna, lite grillad kyckling (min Joey, du är väl här och har min rygg?) och vichy är det jag fått ner. Igår när jag kom hem från jobbet på kvällen var jag så hungrig att jag inte kunde se klart, hade ätit några bitar kyckling på dagen.

I min desperation efter något som jag kunde tänkas få ner gick jag till pizzakedjan som ligger över gatan och beställde två extraost-pizzor. När jag kom hem slukade jag en hel plus lite till som Mira inte orkade.

Att kanske inte så konstigt om jag vaknar med galet magknip.

magaJa alltså det kunde ju skönjas en viss svullnad redan på kvällen. Magen sa BOOM och svällde upp till flerdubbel storlek. Sen åt jag ännu några chips, för jag har chipsfastat sen februari fram till påsk.

Här en ironisk magbild i vecka pizza+en halv. Ha ha.

Kommentarer

 • J 14/04/2017 10:02am (3 år sen)

  Det låter som att din teori är sannolikare än missfall. Och jag är din Joey, no worries! Jag lever på frukt, körsbärstomater, rågbröd och yoghurt. Kött äcklar mig fullständigt, fixar inte ens fisk. Varm mat överlag är hemskt. Klarade inte av att äta en vanlig pizza ens :'(

  • Catariina Salo 14/04/2017 9:31pm (3 år sen)

   OH NOES!!! Vad hemskt med pizzan!!! Men känner igen det där med varm mat, huu. I dag har jag plockätit en massa smått och kallt, det gick asbra!

 • Sara 14/04/2017 8:53pm (3 år sen)

  I got your back.

Skriv en kommentar